reklama

Październikowe Mamy 2010

jezdem;)
niby mogę podpytać, ale tak szczerze to nawet nie znam gościa za bardzo... będę kombinować...
sariska, też myślałam o takim obrazku - na allegro oglądałam
dzięki dziewuszki za odp:*** podagam z małżem i coś może w końcu zdecydujemy. czasu było sporo bo jeśli pamiętacie to ten chrzest miał być już w maju a tu koniec sierpnia i dopiero się zebrali...a my po remoncie i weselichu spłukani...
dziula, a propos twojej motywacji: za dużej wóżnicy w poziomach pod kapciami to chyba nie czujesz, co?:P
kasis, wow!!!!! gratki i 3mam kciuki... mnie się to chyba nie uda never...
no i co? małżyk wzywa, a że liczę na powtórkę z wczoraj to chyba jednak was laseczki opuszczę... ale myślami będę z wami;P no chyba że tenteges to wtedy nie bardzo;)))
:***
tyyyyyy tylko spokojnie kochana bo jak poszalejesz to bedzie ci potrzebne nowe wyrko....

reklama
znowu nie mam co czytać [foch]:tak:;-)wszystkie mówią dobranoc,miłej nocki więc ja też uciekam stąd:crazy:

i wiem że dziewczyny już Cię wywoływały ależ gdzie jesteś Roxannko i Twoje dłuuuuugaśne posty:-)

Heloł!
Jest tu ktoś jeszcze?
Powróciłam po dłuższej nieobecności, ale od jutra się stawiam na baczność!! Nadrobić pewnie nie nadrobie, ale od juterka bedę starała się być na bierząco!!

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich jubilatów!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry