reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc- wiem, ale się zaniedbałam na wszystkich frontach. A kredyt bierzemy i jutro mamy mieć decyzję. Dobrze by było do wybudowania domu znaleźć jakąś robotę.

reklama
Kroma to trzeba było mu przypomnieć, czego dotyczy szkolenie :-)
Kasis czasami własnie takie starania nie wiele pomagają a nawet czasem szkodzą.
Jak czasami rzucimy im obojętnością to może w końcu Oni zaczną się starać...przecież nic na siłę.
Makuc czuć może nie czujesz, ale do 2 h musisz chyba przetrzymać Alutkę nie???
Roxannka jakieś jaja sobie robisz heh? Ja tu od rana wyczekuję m.in. twojego wypasionego pościka a tu co? echoooo Super, że spotkanko z Dawidowe i Laurą udane :-)

Kochane ja zmykam do wyrka... jutro od nowa ...Polska Ludowa :-)
Dobrej, spokojnej, przespanej nocki Wam życzę.
Piszcie dużo, co bym miała lekturę z rana !!!

Ostatnia edycja:
ROXI jezzdeś :) no i super, ze spotkanie z DAWIDOWE super :)))) i zazdorszczę, bo biorąc pod uwage aktualna sytuację to nie wiem kiedy do Wawy mi sie dotrzec uda :-(
KASIS tez mam czasami takie wrażenie dlatego napisałam RYSI, ze w sedno trafiła i chyba czas przestać sie przejmować i w końcu cos dla siebie zrobić.
KROMA w takim razie kciuki za szybkie znalezienie pracy trzymam!!!!

wiecie co? oczy powoli mi się zamykać zaczynają :szok:

ROXI D. pisze pracę, teściowa robi problemy z wypłatą, dodatkowo 24,25,26 VIII świętujemy, bo d, moj brat i tata urodziny maja... ech. chyba, ze wsiąde z Liczka w busa i same przybedziemy :tak:
KASIS chyba najwyzszy czas obrać inną taktyke w stosunku do naszych facetów. Może to zda egzamin?

Makuc,Kasis ja obrałam inną taktykę (mam go poprostu w dupie!!!) i wtedy on się stara:-)
Kania,Kroma dobrej nocki:-)
Roxi super że spotkanie udane:-)
aaa i co do spotkania w wawie to makuc chodź weźmiemy swoje pociechy i razem wsiądziemy w busa i wyruszymy na podbój stolicy (a co!!!)może że mnie nie chceta??!!!:crazy:

reklama
Mac ja olałam go kiedyś,ale wtedy to on olał mnie bo był to czas trójkątu.
Chyba tak czas na zmiany pytanie czy my same jesteśmy gotowe na zmianę frontu. Obawiam sie jednego,ze bardziej nam zależy na nich niż na odwrót.
Rysia a co wtedy robisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry