reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
E-LONA mówisz - masz:

siku-samochod-osobowy-z-przyczepa-155.jpg

specjalnie dla Ciebie:))))
KASIS super! :happy:

Ostatnia edycja:
Makuc z gratulacjami poczekaj jeszcze :-) rozumiem że humorku z tego powodu nie masz bo ja niestety też, zamartwiam się tym coraz to bardziej i jestem w stanie wydać kasę żeby zrobić testy. Mnie nawet pifkko nie jest w stanie nastroju poprawić, jeszcze na dodatek czeka nas spłata samochodu w najbliższym czasie :-( Super że Alutka ululana, może przy następnym alarmie trzeba zaaplikować jedzenie, wówczas może nie będzie się budzić. Mojej co noc nowe duracelle ktoś wkłada :-)
Kasis wierzę, zwłaszcza że te pieski mają dość długą sierść.
E-lona to Ty obrotna dziewczyna jesteś i taka zorganizowana :-)
Rysia super pomysł pod namiotem imprezka, byłam nie dawno na weselisku brata, też było pod namiotem :-)
A w ogóle gdzie jest Happybeti???

ja pod namiotem podczas obozów harcerskich blanociałam i tak mnie to zniechęcilo, że od podstawówki więcej pod niego nie weszłam ;-)
KANIA HAPPY u rodzinki. Miała się meldowac a tu oooo :-(
KASIS pomysłów brak niestety. W najgorszym przypadku skończy sie na torcie przeze mnie zrobionym i % ;-)

Elwirka powiem Ci jedno napewno musisz byc konsekwentna i wytrwała,miałam trochę do czynienia w otoczeniu z alkocholem,może nie sami moi rodzice,ale bliscy znajomi i w rodzinie .
Mac a kiedy ma te urodziny? i czy doceni Twój wysiłek?

KANIA ...... i usłysze "na kości to tylko psy lecą" :eek: bedzie co bedzie. W sumie to bardziej wizyta jamochłonów w D. urodziny sie przejmuję :szok: o fck zapomniałam jutro = jamochłonarnia wita turystów :wściekła/y: na sama myśl mnie mdli.
KASIS 24.VIII a czy doceni? znając życie pewnie nie. może "dziekuję" powie ale nie sądze, żeby cos więcej z tego "wyłuskał"

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry