Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mac zapytalam sie kiedy ma D urodziny i czy to doceni,ale chyba to nie doczytałas
a tak jeszcze jedno pytanie jak sie poznaliście i byliście razem to tez byłaś szczupła jak teraz?
KASIS odpowiedziałam tylko poprzez edytnięcie poprzedniego posta)) szczupła byłam ale i tak jakies 5kg więcej miałam ;-) KANIA na drinka mam meega ochote ale kto Aliczka zatankuje jak moje mleko % zawierać będzie ;-);-);-)
Makuc kochana to zamiast coś mu kupować lub kombinować coś romantycznego to na jego urodziny lepiej spraw se jakiś ciuszek dla siebie lub wizyte w spa itp i pomyśl że Ty to i tak najlepszy prezent jaki ma od życia i nic więcej już nie potrzebuje( a Ty że z nim wytrzymujesz kolejny jego rok spraw se jakąś przyjemność)
Makuc a co z wcześniejszymi drinami??? wyparowały??? Posłuchaj Rysi, mądrze prawi :-)
A co do Twoich kg to niech nie narzeka Twój D. - jak to się mówi - widziały gały co brały :-) Kroma bidulko, wyprali Ci porządnie mózg skoro o takich priorytetowych rzeczach zapominasz !!!
KANIA juz nie czuje, ze pilam ;-) także pewnie trymigiem % na energie do siedzenia na BB przetentegowane zostały poza tym własnie, KROMA Ty nie miałas z nami balowac? no, no, no praca nie zając a my tak
Nie dałam rady dzisiaj was nadrobić, bo wybrałam się na spacerek, a potem na spotkanie z uroczą Laurką i jej mamą dawidowe :-):-):-) Było fajnie, dzieciaki wybawiły się na placu zabaw, a mamy troszke sobie poplotkowały ;-)
Ide dalej czytać co u was, ale pewnie jakiegoś mega wypasionego posta sklece dopiero jutro