reklama

Październikowe Mamy 2010

melduje sie ze zyje po pracy.

Leane sie przeksztalcila w zolnierza w okopach i czolga sie do przodu z predksocia swiatla:))) jak wrocilam z pracy to byla w wanience akurat to jak mnei zobaczyla to malo nei wyleciala z niej:))))

reklama
kania, żadne tam jaja, ja poprostu buduje napięcie :-D dobrej nocki kochana :*

makuc, buuu ... no to bierz Alutke i przyjeżdzajcie ja was na dworcu odbiore :tak:

kroma,
nie idź spać, przecież jeszcze drugie oko masz ;-)

rysia, jak nie chceta, jak chceta :tak: Wawa [czyt. ja] cie z otwartymi ramionami przyjmie :-)

KASIS ja gotowa jestem tylko boję się, że nie zadziała i w momencie kiedy ja oleję to i D. kompletnie se ode mnie oddali.
DZIULKA czyli, że Leanie ruszyla do przodu w końcu? super! gratki.
ROXI :laugh2:

Ostatnia edycja:
Jak tam plany wrocławianek i nie tylko wrocławianek na targi Mother and Baby?
[/B]KRAKÓW 7-8 maja 2011
WARSZAWA 11-12 czerwca 2011
WROCŁAW 20-21 sierpnia 2011

Któraś chętna? :-) ja się wybieram na pewno!
ja sie mam zamiar wybrac w sobote. A pozniej do Zoo,o ile pogoda dopisze. Ktoras chetna?

przepraszam, ze wyskakuje jak Filip z konopii z, ale uwierzcie, mimo, ze mnie nie ma na forum, to jestem z wami, w miare mozliwosci podczytuje . Po prostu czasu mi brak, na wieksza aktywnosc na forum. Niestety:(

Ale chetnie bym sie z wami spotkala, co Wy na sobote?:)

Roxannko ej tam ej tam wystarczy że zamiast z otwartymi ramionami przywitasz mnie z otwartą butelką czegoś %:-pa tak poważnie to ja jestem jak najbardziej ZA taką wizytą...niech tylko Makucka określi się kiedy wyruszamy na podbój stolicy:-)Na razie muszę pojechać do krk za tydz.a później może być jak najbardziej wawa:-)
Kasis co robię....hmmmm no po prostu mam go w dupie:-D
Dziulencjo gratki dla Leane:-)

Leane nie raczkuje ale podciaga sie na rekach i pelza do przodu i kuma o co kaman, jak zolnierz w okopach doslownie:) raczkowanie ma wnosie. jak sie zapomni to ustoi na kolankach. a tak to ustoi jak sama wstanie z moich nog i jak ma sie czego zlapac.

RYSIA, ROXI to sprawa wygląda tak: weekend 27,28 mam kumulacje urodzinowa więc u rodziców bedę, potem 3.IX znowu na ślub + wesele zaproszenie mamy, więc zostaje drugi weekend wrzesnia. Rozmawialam z D. i powiedział, że busem to on mnie nie puści i ze nas zawiezie tylko w tym przypadku to kwestia pieniedzy niestety, więc prosil zebym do końca VIII ew. początku wrzesnia wytrzymała ;-) tak więc D. oddeleguje do przyjaciela co by nam nie przeszkadzał i możemy balować:)))) [to od razu moje rodziny oblejemy bo 7.IX mam :laugh2:]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry