makuc, ty chcesz żeby nam się jakieś koszmary przyśniły

Kolorowych :*
MAQC jak bede snic o tobie to juz mam po spaniu

)hahhahah
WREDOTY JEDNE

strzelam focha jak stąd [znaczy z LBN] do honolulu i nie wiem czy tak łatwo dam się przeprosic [z tym, że nie mylic mojego focha z tym Doriska]
A i Makucku od dzis lacze sie w bolu bebenkowego szalenstwa.
czyli rozumiesz co przezywałam? ;-)

pociesze Cię, że po miesiącu bębenek stoi i sie kurzy, więc jest nadizeja, że i Twoje uszy z czasem odpoczną ;-)
poza tym
WITAM z pochmurnego LBN. Obiecałam sobie, że dzisiaj zbiorę się wczesniej i wyjdę z aliczką na dwór w porę jej spania co bym i ja psychicznie odpocząć mogła plus, żeby i ona sie w końcu wyspła ale jakoś tak średnio wenę do zbierania sie mam

* przemyślałam sprawę - piszę, jem i spadam. chyba, że lac zacznie

HAPPY ciesze się, że jesteś. Brakowało mi Twoich porannych postów

pytasz o przesypianie? o dziwo super!

wczoraj np. była jedna 5min. pobutka w okolicach 21 a póxniej dopiero o 5 także wysypiam się jak młody bóg dosłownie ;-)

odnosnie szkół germańskich to my w PL w porównaniu z nimi to daleko za murzynami jesteśmy. Pamiętam jak chyba z 10 lat temu na lekcji pokazowej w niemczech byłam. U nas zeszyty, masa książek, głupie prace domowe i coś takiego jak tablice na markery/ rzutniki jako ewenement a tam: nauczyciele na lekcji w LO zamiast dyktowac to skrypty lekcji odbite na xero dawali, dzieci zamiast zeszytow segregatowy miały, po lekcjach zajęcia integracyjne, komputer w każdej sali [o ile nie kilka] nie mowiąc juz o specjalnych tablicach, rzutnikach i takich tam jako standardowym wyposazeniu każdej sali. cóż - my w PL nawet teraz takich luksusów nie mamy jeżeli o szkoly chodzi jak germanie 10 lat temu...
NAT może jakimś magicznym cudem myślenie naszych mężów odnośnie wagi odpowiedniej dla kobiety zamienimy? mój mógłby mieć myslenie Twojego i odwrotnie - Twój mojego

przykro mi z powodu nocki :-(
E-LONA ale extra zakup. mam nadzieje, że pochwalisz sie efektami sesji? szkoda, że w LBN takich ofert nie ma,bo nawet bym sie nie zastanawiała nad kupnem. No i kostium tez full wypas

własnie mi niezły pomysł podsunęłaś. Thx :**
i wsio. idu jeść i tylek w troki na dwór zbieram

LOLISZA, ONESMILE gratki dla Was i dla Waszych mężczyzn: PAWCIA i FRANIA!
)))