reklama

Październikowe Mamy 2010

oooo IDA :laugh2::laugh2::laugh2:
wiecie co ja jestem, czytam ale jakos pisac mi się nie chce :-( pewnie zaraz blanociac spadywne także na zas wszystkim dobranoc mówię i bedę na Was jak wielki brat patrzec. Do czasu, aż usnę ;-):rofl2:

reklama
IDUSIA wrocila!!!!!!!!!!!!! ty niesmiala????????? normalnie sie zesikalam pod lawe!!!!!!!!!!!!!!! buhahahaha:))))

a swoja droga to wstaw jakas fotke z wesela pliz coby cie podziwiac w calosci:)

a co do zabawy to Leane na naszym wyrze doslownie piszczy z radosci i szaleje jak dzika, za to jak nieraz problem byl i chcielismy zeby z nami sie uspila to jak zaczela trzec oczy to plakala w glos zeby zaniesc ja do siebie co mi sie spodobalo ze nie chce u nas. przynajmniej jeden problem z glowy ze w naszym wyrze nie spi. za to ubaw ma po pachy bo z wyrka jak wariuje to przeglada sie w lusterku i hihra sie sama do siebie:)))))))

Maqc, tak tęskniłaś że teraz się eskejpujesz???!!!??? foch!!!!!!!!!(mój osobiaszczy:P)
Dziuluś, widzisz? przypomłaś mi;))) już ładuję na picasę, tylko mam nadzieję że pójdą w miarę szybko bo ostatnio to wrrrrrrrr!!!! Inka szybciej do Leana na czworaka doszła:rofl2:
natuś, ja kochałam spać z Misiaczkiem, ale ona nie toleruje żadnych ruchów osób trzecich... a teraz to w ogóle święto, jak rano pijac mleko zaśnie koło mnie... nie powiem, że nie brakuje mi tego... ale liczę na to, że kiedyś (niedługo;P) sama będzie chciała czasem(!!!) przyjsć i do mamy sie potulic przed zaśnięciem...

Ostatnia edycja:
makuciu, no coś ty, nie rób mi tego, ostań i napiszu coś bo bede płakusiać buuu :(((

ida, wiesz ja też nie miałam za wiele kasy, więc przyznam szczerze że łańcuszek z bozią to taki jeden z tanszych, zresztą w koperte jakiejś oszałamiającej kwoty też nie daliśmy. Ale wkońcu nie to się liczy, więc olałabym wszystko i dała tyle ile moge. A kto to jest dla was ? Jakaś bliska osoba, bo ja bym poprostu pogadała z nimi i tyle.
Patryk też facetów w sklepie zaczepia :/
i ja też czasem głupoty nawijam, ale to głównie wtedy kiedy się denerwuje albo zapada nie zręczna cisza ;)))

Leane jak miala 3-5 mcy to rano bralam ja do lozka do siebie i spala ze mna tak ze 2h a tak to swoje wyreczko. a dzisiaj cwaniara mala siedziala na podlodze i cmokam do niej i zblizam sie zeby ja pocalowac to madrala jedna mi glowke nadstawia i pochyla ze tyl glowy calowalam chyba z 10 razy:))))))))))))))))))))))))))))

Maqc, tak tęskniłaś że teraz się eskejpujesz???!!!??? foch!!!!!!!!!(mój osobiaszczy:P)
Dziuluś, widzisz? przypomłaś mi;))) już ładuję na picasę, tylko mam nadzieję że pójdą w miarę szybko bo ostatnio to wrrrrrrrr!!!! Inka szybciej do Leana na czworaka doszła:rofl2:
normalnie juz ja widze twoja petarde i moja cwaniare:)))))) serio: jak ktos nie zna mojej kluseczki to by ja kupil...

melduje się wieczornie i chaty nie sprzątnęłam bo mi zapał szybko minął (szczerze to zrobiłam jeszcze większy burdel niż był:wściekła/y:)jutro rano czekają mnie mega zakupy (aż się boję jak nam się uszczupli portfel który i tak zieje pustkami:szok:)później sprzątanie a w sobotę rano gotowanie (nosz kurna dlaczego ja żem taka rozlazła i wszystko zostawiam na ostatnią chwilę).

Natuś trzymam kciuki za dzisiejszą noc:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry