Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powodzenia:-)no to obiad zjedzony, teraz zbieramy się i jedziemy do jamochłonów
RYSIA powodzenia w odgruzowywaniu. Jak u siebie ogarniesz to do mnie zapraszam
E-LONA musze w wypożyczalniach kostiumów poszukaći jak rozmowa z opiekunką? udana?
byliśmy na spacerku a Agusia co robiła... co chwilkę w wózku stawała i wychodzić chciała a jak ją wysadziłam to szła za rączkę i chciała zrywać każde źdźbło trawy i listka po drodze i chciała zbierać wszystkie mrówki
no i wsadziłam ją ponownie do wózka
aaa i chciałam się pochwalić, ze nawet od małża kwiatka dostałam na rocznicę ślubu:-)
oczywiście WSZYSTKIEGO DOBREGO z okazji rocznicy. Obyście zawsze w szęściu razem żyli! jakies plany na wieczór w związku z powyższym?
a co do pani z kabaretu to powinnaś się cieszyć bo to taka co ja ją bardzo lubie
więc może idźmy w tym kierunku interpretacji ;-)
a jak twój teściu ? też taki jak teściowa czy raczej spoko ? bo jakoś nigdy o nim nie piszesz 
kciuki trzymam cobyś się za bardzo nie narobiła ;-)

najpierw byliśmy u mojego małża w pracy, potem poszliśmy na placyk zabaw i Patryk się wyszalał :-) nawet spotkaliśmy synka mojego brata, ale 4 latek z takim szkrabem nie chciał się bawić ;-) a na koniec jak już wracaliśmy to mielismy nie fajną przygodę, bo zgubiliśmy nowego kumpla, czyli szczurka z ikei :-( Patryk średnio odczuł strate a mi było strasznie źle, że nawet nie zauważyłam że wypadl z wózka, zorientowałam się dopiero pod domem. Powinnam iść z Patrykiem na góre bo miał zjeść obiad i iść na drzemke, ale położyłam go w wózku i poszłam jeszcze raz tą samą trasą na plac zabaw, niestety nigdzie nie było szczura :-(myślałam że jakieś dzieciaki się nim bawią, albo ktoś go do śmieci wyrzucił. Wracałam zrezygnowana do domu i po drodze zobaczyłam siedzącego na żywopłocie naszego szczurka :-) Ktoś go musiał podnieść, taka byłam szczęśliwa 

Słodkie to :-) Te szczurki z Ikei mają różne kolory - jakiego wybrał Patryk?