makuc
Fanka BB :)
Liczka blanocia to teraz ja spokojnie na BB sie rozgościc mogę 

ROXI skoro to taka, która lubisz to no problem
w takim wydaniu to ja Ci się moge co noc snic w takim razie [tylko czy to wytrzymasz
] ;-) opis teścia? głosny, z chamskimi żartami [smieszacymi tylko jego], niegramotny i pod pantoflem. Tak więc po tym opisie powinnas zrozumieć czemu się nie wypowiadam na jego temat ;-) mnie kwestia tej dlugiej klimatyzacji u jamochłonów i ryku aliczki tez bardzo zastanawia. wydaje mi się, że to przez ta ich krzykliwość i nachalność tak to wszystko wygląda. Poza tym dziecko wyczuwa złe emocje a w tamtym domu jest ich pelno niestety
a Ty widze dzień podobny do mojego zaliczylaś?
ja lubie czuć nogi w doopie także nie marudam ale wiem, że takie wyprawy potrafią zmęczyc i to nieźle. Pogoń za szurem? nieee no masa po prostu 

widac kogo to jest ulubiona maskotka 
może ja Ci jakąś owiecccke prezentnę? bedzie się dobrze ze szczurem dogadywała. krzesełko uczydełko? hmm... zaraz na sieci sprawdzę cu to takiego.
MAMAAGUSI najważniejsze, że wieczór razem spędzicie. Nie są wazne romantyczne kolacje na mieście, prezenty itp. wazne jest to, zeby byc w taki dzien razem, bo własnie to najbardziej ludzi do siebie zbliża. O!

ROXI skoro to taka, która lubisz to no problem
] ;-) opis teścia? głosny, z chamskimi żartami [smieszacymi tylko jego], niegramotny i pod pantoflem. Tak więc po tym opisie powinnas zrozumieć czemu się nie wypowiadam na jego temat ;-) mnie kwestia tej dlugiej klimatyzacji u jamochłonów i ryku aliczki tez bardzo zastanawia. wydaje mi się, że to przez ta ich krzykliwość i nachalność tak to wszystko wygląda. Poza tym dziecko wyczuwa złe emocje a w tamtym domu jest ich pelno niestety
a Ty widze dzień podobny do mojego zaliczylaś?
ja lubie czuć nogi w doopie także nie marudam ale wiem, że takie wyprawy potrafią zmęczyc i to nieźle. Pogoń za szurem? nieee no masa po prostu 

widac kogo to jest ulubiona maskotka 
może ja Ci jakąś owiecccke prezentnę? bedzie się dobrze ze szczurem dogadywała. krzesełko uczydełko? hmm... zaraz na sieci sprawdzę cu to takiego.MAMAAGUSI najważniejsze, że wieczór razem spędzicie. Nie są wazne romantyczne kolacje na mieście, prezenty itp. wazne jest to, zeby byc w taki dzien razem, bo własnie to najbardziej ludzi do siebie zbliża. O!
Patryk ma szarego, ale to bardziej wybór małża bo takiego mu podał a Ptysiek go aż do kas nie wypuścił z uścisku więc taki pozostał :-)