Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nat, oby nocki u nas były takie same, czyli lajtowe ))
rysia, spokojnie, co się odwlecze to nie uciecze. Ja niestety też zawsze wszystko na ostatnią chwile zostawiam, ale jakoś zawsze to idzie, tyle że sie człowiek przy tym nasteresuje :/
Roxannko w takim razie za Twoją przespaną noc również trzymam kciuki:-) Iduś ja też poproszę w takim razie (fotki ofkors)
a ja uciekam spać bo Miłosz dzisiaj śpi od 19 więc pewnie rano czeka mnie wczesna pobudka,a później dość intensywny dzień więc muszę trochę odsapnąć:-)DObrej nocki:-)
ciekawe jak mloda przespi nocke bo u nas jest masakra...w tej chwili jest 28 stopni!!!!!! na noc ubieram ja w body z dlugim rekawkiem ale cieniutkie i spodnie pizamkowe z cienkiej bawelny bo ona non stop rozkopana spi. jak nieraz ubralam ja na letniaka to sie budzila co chwila az ja ubralam cieplej. kurde po mnie to ma jak nic ze nawet w upal a pizamka ma byc. w dzien moze spac nago prawie ale w nocy nie ma bata.
jestem pierwsza, pewnie HAPPYBETTI produkuje wypasionego posta :-)
LADYGAB, MALUTKA, KATTHE gratki!!!
ale to nie wszystko - jest jeszcze pewna sugestia - WRACAJCIE!!!
a wiecie co? już dawno miałam Wam napisać. Na moim lapku się coś zrobiło i nie mogę zrobić pogrubionego tekstu na forum. jakby zniknęła mi ta opcja i nie wiem co zrobić.
witam noc z 4 pobudkami zaraz leci do dermatologa mamaagusi spoznione wszystkiego najlepszego i ja juz zdazylam poznac nancy bylam z nia na domku pampersa mam nadzieje ze wetrojke wybiezemy sie na spacerek LADYGAB, MALUTKA, KATTHE gratki suwaczkowe