reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziewczynki ja na minutke chcialam sie tylko pochwalic, ze moje dziecie dzis uraczylo mnie slowem MAMA. Ahh jak to pieknie brzmi. A mowilam Wam, ze kocham to moje dziecie:-). A u nas dzis pada i jedziemy do gdyni do oceanarium. Milego popoludnia Wam zycze

e tam:) zawiedziesz się dziula;)))
na galerię dałam bo picasa do jutra by je wgrywał:/
usuwam jak beti obejrzy;P
:*

IDA ja nic nie widzialam, na jakiej galerii? na naszym zamknietym czy na twoim profilu??? jesli juz usunelas to plizzzzzzzz podeslij mi linka na priv!!!:)

witam porannie i jestem zla jak osa.
mialam pospac sobie to od 7.40 mloda zaczela jazgotac , maz wstal zeby sie nia zajac a ona ma dzien marudy i wqrwia mnie tym miauczeniem tak ze zaraz skocze przez okno pod betoniarke!!!! do tego jakis ch.... od 8h wierci, spawa czort wie co!!! jak ja mam sie wyspac???????? a u nas w cieniu 39 stopni.... w srodku nocy polewam sie lodowata woda zeby przysnac na chwilke. mozna oglupiec i tylko na nasz region i sasiedni takie upaly przyszly bo gdzie indziej tez goraco ale nei az tak.

SARISKA gratuluje MAMY:) moja powiedziala do tej pory ze dwa razy.... glizducha.
NATOLIN ta opcja ci zniknela bo wyczerpalas limit hahaha:)))))))))
MAKUC cieszee sie ze w koncu sie cieszysz z rana a nie wrwiasz:))))przyjedz do mnie to poswietujemy razem nasze urodziny hihih:)))

no i zapomnialabym pogratulowac suwaczkowym dzidziusiom dzisiejszym!!!!!!! przepraszam ze nei wymienilam ale pamiec mi znika... KATHEE, MALUTKA i..... no wlasnie ...kto??????????? LADYGAB ?? sorki za dziurki w pamieci:)))))))))))

Witam się piątkowo i już się ciesze na nadchodzący weekend, bo uwielbiam kiedy mąż ma wolne :-):-):-)

kania
, ty też pewnie się cieszysz że dzisiaj piąteczek ;-) U nas nocka wmiare, ale bez rewelacji, do 1 żadnej pobudki, a potem już standardowo i nad ranem dosypianie z nami :confused2: ale ogólnie Ptysiek jakiś niespokojny był i czekam aż wylezie druga górna jedynka bo wydaje mi się że to ona wszystkiemu winna :-( A jak twoja nocka? Nic nie piszesz więc domyślam się że była przespana :rolleyes2:

makuc
, miło Cię "widzieć" (czytać) w takim dobrym nastroju :-) Pioseneczka na dzień dobry jest rewelacyjna :tak: A twój prezent podobuje mi się bardzo bardzo bardzo :rofl2::-D mam nadzieje, że nic mi nie wypadnie i nasze spotkanie dojdzie do skutku, może wtedy przestaniesz mnie w snach nawiedzać :laugh2: a jak Alutka dzisiaj pospała, czy twój dobry humorek związany jest z przespaną noca ? :sorry:
a tymi parówkami to zapraszasz na śniadanko :rolleyes2:

alicja, no ty prezent też super sobie wybrałaś, tylko szkoda że ja do krka nie dam rady :-(

nat, super, że w nocy tak gładko poszło :-) a z tym znikającym pogrubieniem to dziwna sprawa :eek:
i u nas też od rana dzieciowa muzyczka ;-) już znam na pamięc połowe piosenek :rofl2:

elwirka, udanej wizyty lekarskiej :tak: daj znać po!

mamaagusi, u nas też znowu pogoda iście plażowa, ale w mieście ciężko się ja znosi, dlatego my na spacerki dopiero popołudniu wybywamy ;-)

ida, reklamacje składam bo zdjęcia usunełaś chyba specjalnie żebym ja nie zobaczyła :crazy:

a gdzie doris z rana ? i happy też jeszcze nie było ?

sarisa,
wow mama to jest chyba najcudowniejsze słowo pod słońcem :-) ja uwielbiam jak Patryś mówi coś w rodzaju mami :-D udanej wizyty w oceanarium i oczywiście poprawy pogody życze! A przede wszystkiego wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Zuzinki z okazji okrągłej miesięcznicy :-):-):-)

malutka, ladygab, kathe, dla waszych maleństw też suwaczkowe gratulacje :-):-):-) faktycznie dziewczyny gdzieś nam się zagubiły :dry:

reklama
Makuc pioseneczka super :-) cieszę się że nastrój również :-) mnie te parówki nie przekonują, chyba żadne by mnie nie przekonały ;-) a co do nocek to w "normie" dlatego nie za bardzo jest się czym chwalić. Super prezent sobie wybrałaś na urodzinki :-)
Alicja zatem udanego pobytu u rodziców i tym samym czekamy na Ciebie na BB, a prezent na ur też super :-)
Mamaagusi super, że nocka przespana :-)
Sarsia gratuluję, w końcu się doczekałaś :-) Udanego urlopu !!! oraz gratulacje dla Was z okazji okrągłej miesięcznicy !!!
Roxi więc u Was nocki wróciły do "normy" czyli z pobudkami, to u Nas też. Cieszę się że dziś piątek, choć mój nastrój nie jest aż taki super. Ty na pamięć znasz piosenki a ja wierszyki, namiętnie moje dziecko każe mi czytać bajki więc większość znam już na pamięć :-) Piosenek też słuchamy ale częściej w książkach siedzimy, tylko po kim to ma???
Doris Ty znów toniesz w papierach, czy też net się z Tobą bawi???
Happy pobudka !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry