Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz biega po pokoju na czworaka i opierdziela wszsytkie zabawki równo, krzyczy tak że sąsiedzi pewnie słyszą 
ROXI u nas 'czytanie' książek identycznie wygląda. Ja zaczynam się produkować a Alicja mi książeczkę z ręki wyrywa i się glupio cieszyć zaczyna. poza tym z niej to się taka zosia-samosia robi. Odpycha mnie jak jej przeszkadzam w zabawie. Jak wezmę do reki zabawke to mi wyrywa i ręce moje odsówa kiedy np. trzymam to co onaja chce przytulaszcze dziecko a nie takiego indywidualistę
poza tym powodzenia w usypianiu! nie daj się!
Już się chyba przyzwyczaiłam do takiego wczesnego wstawania
Tylko że wieczorami już padam. Patryk śpi, jak wstanie zmykamy na spacerek 

Doczytałam że Wy dostaliście - to fajnie
Strasznie drogie te FP 

Współczuję bo ja nie nawidzę upałów, tzn. lubiłam kiedyś jak mogłam spokojnie sobie poleżeć i się poopalać :-) a teraz przy Patryku to nienawidzę.

Teraz biega po pokoju na czworaka i opierdziela wszsytkie zabawki równo, krzyczy tak że sąsiedzi pewnie słyszą![]()

[własnie to sobie wyobraziłam]
a etap przytulaszczy mam nadzieję, że z czasem przyjdzie, bo jak nie to chyba się mydlem potnę 
acha gdyby ktos miał wątpliwość: moje dziecko spało CAŁE 20 min. 
Wygodnisia :-)* własnie leclerc mi zakupy dowiózł. Mily Pan zagaduje do liczki i nagle do mnie haslo "grzeczy i ładniutki ten chłopczyk"![]()