reklama

Październikowe Mamy 2010

doris- miałam jeden ze skryptów rozmowy i z exela i worda, a co z resztą to nie wiem, bo jutro mam jeszcze kasy fiskalne, chyba już nic nie będzie.

Alicja dla ciebie dołączam się do zboczonej Rysi Zobacz załącznik 382624
tam pisze Olcia, ale dla ciebie będzie Alicja od wyboru do koloru i zdrówka :)

a mój Arek maruda dzisiaj chyba przez ten ząbek tak marudzi i ciągle płacze, jak mu się czegoś nie da albo coś zabroni, oszaleć idzie, ale na szczęście śpią

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem, w którym miejscu mam zamieścić posta, więc postanowiłam tutaj. Chciałabym przywitać wszystkie październikowe Mamy :) Moja córa urodziła się 24 października 2010 roku :)

maquc no to mi wyjasnilas z tą mgr ;-).

kroma e , to na pewno wystawią Ci zaswiadcze nie jak Ty juz po egzamach jestes :-). No i gratuluję :-), a tort podwójnie smakowicie wygląda :-D

nancy jesli chcialabyc pogadać z najfajnieszymim mamciami na swiecie , to bardzo dobrze trafiłas z tym postem ;-) , witaj!

Moriam, ja planowałam Cię zdybać na żywo jak kuzynkę będziesz odwiedzać! I ochrzanić przy okazji że na bb Cię prawie nie widuję...
Na targi M&B też wybieram się w sobotę, ale nie wiem jeszcze czy rano będę czy po południu. E-lona, przyjedziesz do Wrocławia specjalnie na targi? Super! :-) Zastanawiam się poważnie nad zabieraniem dziecka na Targi. W zeszłym roku było tak głośno i tak tłoczno, że Justyna po 10 minutach mialaby dosyć! Może sama sie urwę...?

To dzisiaj moje trzecie podejście do bb - dwa poprzednie właczenia kompa kończyły się jego wyłaczeniem przez Justynę. zazdrosna czy co...? Teraz udało mi się ją położyć - lecę obiad robić. Wybaczcie że jak przeciąg i nie poodpisuję...

Fju, fju! Ale tu się fjootowo zrobiło. :-D
Makuc a strój skąd weźmiesz? A tak przy okazji to pewnie niezła sauna w nim jest.
Kroma zdrówka dla Oli i szybkiego przebicia się ząbka u Arusia.
Dobranocka poniekąd specjalnie jadę chociaż blizej miałam do Krakowa. Kuzynka mnie, a właściwie nas zaprosiła i jedziemy do niej, a że ona w ciąży to ją też na targi wyciągam.
Rysia w takim razie trzymam kciuki. Jak Ci idzie? Ja będę musiałą częściej porządki robić jak zacznie opiekunka przychodzić, bo wstyd byłby jakby ten bałagan zobaczyła.
Nancy witaj i pisz dużo. Mam nadzieję, że nie znikniesz jak to niektóre mamuśki. I niech Cię nie przerazi tempo pojawiania się tu postów. :-)
No i więcej nie pamiętam.

Na spacerze byłam, zakupy zrobiłam, obiad zjadłam, dziecia ululałam, męża i syna do wrzucania miału wygnałam. :-D Teraz mam chwilę wolnego. A dzisiaj dzwoniły już 2 potencjalne opiekunki i z jedną nawet już się widziałam.

Ostatnia edycja:
no to obiad zjedzony, teraz zbieramy się i jedziemy do jamochłonów :crazy:

RYSIA powodzenia w odgruzowywaniu. Jak u siebie ogarniesz to do mnie zapraszam :-p
E-LONA musze w wypożyczalniach kostiumów poszukać :rofl2: i jak rozmowa z opiekunką? udana?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry