Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wyszłyśmy pod blok na plac zabaw, po 10min. zleciała się cała osiedlowa "ferajna" z dziecmi mniej więcej w wieku Ali i ciągle slyszałam "to dziewczynka, czy chłopczyk?", "ooo patrz córciu jaki ładny chłopczyk się na huśtawce huśta" itp. itd. 
po pewnym czasie przestałam prostować, że to dziecko w żółtej bluzce i różowych spodenkach to dziewczynka 

tylko się uśmiechałam i mówiłam cos w stylu "Aluś zobacz - dzidzia chce się z tobą przywitać" - mina tych pań bezcenna
a i zapomniałabym. w jaki sposób kawe mrożoną przygotowujesz? bo, aż mi slinka zaczęła lecieć jak o niej przeczytałam.

;-) odnośnie kłótni to u nas tez tak było pierwsze 1,5roku sielanka a potem
teraz raz jest lepiej, raz gorzej no ale cóż. życie. że niby Patryka z dziewczynka mylą? okulary temu społeczeństwu trzeba kupić chyba 
minusem jest to, że u nas bezpłatną dostawę przy zamówieniach powyżej 100zł zrobili, tak więc jeżeli zakupy są na niższą kwotę to podczas zamówienia wybieram opcje "odbiór w sklepie" i D. po pracy jedzie i tylko siatki odbiera. Oszczedność czasu i nerwów jak nic
doczytałam o porządkach. nie, no NAT pełna podziwu jestem. Najwazniejsze, że miejsca strategiczne zabezpieczone i ogarnięte. Reszta poczeka do następnego razu ;-)

dobrze, że znaleźliście inne wyjscie z sytuacji i mimo wszystko RAZEM na zlot pojedziecie.