reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona - pijesz do mnie? ;-) Kurna, jakby nie to, że wywaliliśmy drugie spanie to byś u nas kimała bez problemu! :-( A co się stało z zaproszeniem od kuzynki...? I co masz na myśli pisząc o okolicach? I na ile osób?

reklama
Dobranocka nie koniecznie do Ciebie to pytanie, bo ktoś nie z Wrocka też może coś wiedzieć. Najwyżej na necie poszukam. A co z kuzynką? W sb jedzie na ślub. Poza tym to od wtorku są u niej rodzice i wujek, bo remonty mają i na działce budują domek letniskowy. Także ten nocleg odpadł. Chyba pojedziemy jutro (w czwórkę) i albo wrócimy wieczorem, albo gdzieś nocleg znajdziemy.

Cass głowa do góry. Mam nadzieję, że dołki szybko zostaną zasypane. Wydaje mi się, że powinnaś po tak intensywnym tygodniu odpocząć. Może w weekend się uda. Mąż niech zajmij się dziewczynkami, a Ty poświęć czas dla siebie.

Na Laurę też mówią często per chłopczyk nawet jak jest całą na różowo ubrana. :szok:

Ostatnia edycja:
CASS nie zazdroszczę... ech :-(
dziewczyny prawie nic nie zrobiłam, mimo iż ciągle coś robiłam, stwierdzam, że mam tyle rzeczy w domu, że idzie się załamać :-/ a miałam ambitny plan do piwnicy zajrzeć jeszcze (do której też niedługo wejść już nie będzie można). poodkręcałam otwierania szuflad itd, bo stwierdziłam, że tak będzie mi łatwiej pilnować mojego urwiska ;-)

Co do szuflad...
U nas kilka szuflad "dostało" zabezpieczenia przeciwkoOlkowe. I wiecie co? Pic na wodę! Działa tylko jeden typ: Baby secure plastikowe przywiercane blokady otwierania szuflady. Debilstwo z firmy Dream baby wygięło się po kilku godzinach i tylko dziurki po wiertarce przypominają nam o nim. Z zewnętrznych, przyklejanych mamy Baby Ono i tez do d...: odklejają się.
Kupiłam z każdej z tych firm po paczce i żałuję utopionych większości pieniędzy.
Po wypłacie dokupię Baby secure - mamy w domu mnóstwo szuflad. Jedno opakowanie 4 szt. kosztuje 7,80zł.

A tak poza tym to Olek ma drzemkę. A ja się czaję na desperadosa, ale to po wieczornym karmieniu. tak, tak, nadal karmię. 4x na dobę.

Za tydzień jedziemy pod Bełchatów na Zlot Mitsumaniaków. Poszliśmy w pożyczki, żeby mieć ten jeden jedyny weekend wyjazdu w całym roku. I wiecie co? Przełożony Tomka nie dał mu na piątek wolnego i to pod groźbą. Będziemy się z Olkiem telepać pewnie po nocy...

EFA coś Twój mąż nie ma szczęścia do tych pracodawców :-/
ja mam jakieś zabezpieczenia, ale nie umiem ich założyć, więc wymontowałam pięknie otwierania i teraz sama mam problem, żeby otworzyć niektóre :-D

natolin, mój mąż od roku jest w tej samej firmie. I dopiero od miesiąca ma umowę o pracę. Nie ma co się wychylać. Jego dyrektor twierdzi, że bez trenerów cała grupa źle pracuje, więc wciąż im robi utrudnienia, bo "w tym miesiącu trzeba zrobić wynik taki-a-taki i pod koniec miesiąca absolutnie cię nie zwolnię".

U mnie odkręcenie otwierań nic by nie dało - przednie panele szuflad w większości wystają po bokach z mebli.

witam laski nie mam czasu jak zwykle, ale moja Olka ma anginę i jeszcze coś z nerkami, bo wyszło, że ma krew w moczu i w poniedziałek mam usg jamy brzusznej, na szczęście już po szkoleniu, i powiem, że nie będę tą Telemarketerką, nigdy w życiu, raz że tego nie nauczyli a dwa, że więcej pokazali minusów takiej pracy niż plusów, a jeszcze muszę iść w pon. tam bo przez te zwolnienia to nie mam informatyki zaliczonej.
Arek maruda, wymusza wszystko co się da, ale ja się nie daje i teraz wyje.

Kroma trzymaj sie dzielnie maleńka
Efa baw sie dobrze za zlocie,ale Tomek dojedzie do Was?
Natolinko grunt,że coś zrobiłas:)
My wogle nie bawimy sie w zabezpieczenia narazie,zobaczymy jak to będzie,puki co dajemy radę.
Sariska sto lat dla Zuzi

A my dzis bylismy na spacerku,wykorzystałam moment słońca jaki pojawił sie u nas:)w między czasie zrobiłam zupe gulaszową i odkurzyłam chatkę:)a jutro 12 godzin w pracy masakra brrr

reklama
Kroma, trzymam kciuki za zdrówko Oli.
kasis, Tomek nie dojedzie. Ja poczekam z wyjazdem do 16.30 i pojedziemy prosto z jego pracy. Pewnie na miejscu będziemy nocą.
Niech Ci jutro szybko leci dzień w pracy. i miło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry