reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się serdecznie!!!

Sywaczkowe gratki dla czarodziejki i jej synusia!!

U nas nocka super, zresztą ostatnio to tylko takie mamy! Julka grzeczna, ząbki dały jej na chwilkę odpocząć! Wcina pięknie więc jestem zadowolona! I wiecie co mi się przypomniało? miałam Was zapyać czy te pierwsze ząbki rosną Waszym maluszkom idealnie prosto? Bo mi się wydaje, że Julki tak na ukos ten ząbek rośnie :szok: i nie wiem czy to złudzenie czy tak może rosną? I jeszcze jedno miałam się zapytać!!! Czy Wasze pociechy też jeszcze na palcach śmigają? Bo Julcia dosyć często na paluszkach chodzi! Głównie w skarpetkach chodzi, może powinnam ją w buciki włożyć, żeby stawiała całą stopkę?
A tak poza tym to nie było mnie jakiś czas, bo miałam mega dołek i nie chciałam Was dołować moimi problemami :-( Chodzi o pracę! Miało być tak pięknie, a okazało się, że nie mam z kim dojeżdżać do pracy i prawdopodobnie sama będę musiała dojeżdżać, a to jest 42 km w jedną stronę! Więc sporo!!! :-( Ach, mówię Wam, przeryczałam 2 dni!! Jutro się okaże ostatecznie, bo jest jeszcze jedna opcja, poprostu chcą przeżucić jednego chłopaka na inną zmianę, a on jest z mojego miasta! I wtedy dojeżdżałabym z nim :-) Więc, proszę trzymać za mnie jutro kciuki!!!
OK, lecę nadrabiać!

reklama
PAOLCIA84 U nas też synek ma na dole ząbka jak by krzywego,prosty to o nie jest,a Karolek też chodzi na paluszkach:tak: w skarpetkach lub bez,bucików jeszcze nie zakładamy!

A ja mam takie pytanie czy w tym wieku to już włoski powinny być czy nie koniecznie bo nasz łobuziak jeszcze nie ma:-(

Życzymy miłej niedzieli

Bry...

CzarodziejkaM gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Krzysia.
Ika gratki zębulkowe:-) fajnie, że odpoczęliście na wakacjach:-) miłego pobytu u teściów.
Roxannka super, ze nocka nie najgorsza u Was :-) uważam że to przetrzymywanie dziecka nie ma nic wspólnego z nocnym spaniem, też kilka razy próbowałam tego sposobu i nie działa. Oliwka w każdym razie ma już tylko dwie drzemki w ciągu dnia a dotychczas miała 3 krótkie a teraz są dwie max 1 h. A męże nie pifko zmęczyło tylko praca do późna ;-) Imprezowych sąsiadów mam za ścianą, także wiem coś o tym. Już kilka razy byli uciszani, w końću matka tych chłopców dostała niezły OPR od sąsiadów i panowie się uspokoili. Dobrze, że ich przywołałaś do porządku, niektórym się wydaje że sami są na tym świecie.
Natolin cieszę się, ze nocki u Was coraz to spokojniejsze :-)
Dziulka i jakie to uczucie z takiego żaru wejść do takiej zamrażarki? jak po basenie, wymoczyliście się?
Ida córcia w ciągu dnia dużo je???
Strip zdrówka Wam życzę, współczuję pobudek nocnych, doskonale co niektóre z Nas Cię rozumieją.
Elwirka całkiem spoko nocka, że Oliwka się naprawiła :-)
Dawidowe moja obiadku też tyle je ale na noc max 210 mm, bez dodatków, rzadko kiedy w nocy się budzi.
Paolcia trzymam kciukasy, żeby się udało z tym dojazdem. Super że Julcia tak ładnie śpi, dzięki temu Wy też możecie pospać. Oliwka raczej staje już na cłaych stopach, ale zdarza się jej stąpać na paluszkach. A co do pierwszych zębów, to raczej szły równo i prosto.
Cambria moja długo włosów nie miała, dopiero teraz zaczynają wyrastać.
Makuc auto stoi??? a jak nocka???

Brak wenyyy...

Ostatnia edycja:
moja stopki na paluszkach stawiała na poczatku i jak sie ja prowadziło za dwie raczki w momencie kiedy chodzi za jedna raczke wiec tak jak by sama to juz stawia całe stopy. To podobno normalne. A co do włosków to moja ma juz niezły gaszcz i w dodatku raczej beda krecone ale łysawo a wrecz bardzo łysawo jest na grzywce ;-)

Heja
Melduje sie z pracy, zostało mi jeszcze 4 godzinki,dzis dalej nudy,ale nie mogę wchodzić często na bb:(((
Paolcia,mój czasami staje na całych a czasami na paluszkach
Czrodziejka sto lat dla Krzysia:)
Co do obiadków to je cały słoik duży,a zupy mojej różnie raz więcej raz mniej.

reklama
Makuc a co się stało? tak po prostu??? auto stoi??? co porabiasz w to niedzielne popołudnie???
Zmykam, miłego popołudnia i wieczoru Wam życzę, jak wena wróci to ja też wrócę...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry