reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IKA gratki nowych ząbków!
DAWIDOWE tyle alkoholu w lodówce? no ja koleżanki nie poznaję ;-)
ROXANNKA muszę spróbować w końcu te piri-piri :-)
a co do systemu drzemek to u mnie nie ma żadnego ;-) u mojego dziecka wszystko jakoś spontanicznie wychodzi ;-)

za wiele do nadrabiania nie miałam.
dzisiaj pobudka 6:10, ale w nocy o 2:30 była pobudka ;-/ na szczęście bez specjalnego wymuszania wzięcia go do siebie, jednak kilka razy trzeba było się podnieść do niego.

u nas po wieczornym wypiciu mleka z UWAGA!!!!!!!! 11miarek mm i do tego 3 miarek kaszki wielozbożowej (nie wiem ile to w ml wyszło) CAŁĘJ BUTLI, pobudka nastała kilka minut przed 5 - wydudliła całą butlę z 9miarek mm... jakiś głodomór mi rośnie czy cuuuuuuu.........

witam sie i ja. całkiem niezła noc bo jak zawsze zero budzenia. Juz na nogach umyta, chałupa odkurzona, kurzu tez juz sie pozbyłam. Zostały tylko do umycia podłogi i zrobie sniadanko.

witam znad porannej kawy. u nas masakra z tym upalem. ale co tam. zaraz jade na basen. moje dziecko przy tej pogodzie wczoraj wieczorem zjadlo AZ 60ml kaszki warzywnej (zawsze 210 je). ubrana do spania cieniutko , okno otwarte. wlasnie sie budzi. kurde nam goraco a jej to juz w ogole. ale tez dzisiaj bedzie na basenie tylko ze po 15h.

STRIP co u ciebie, pojawiasz sie i znikasz. jak tam badanie ??? wszystko w porzadku z tym pieprzykiem???

IDA ja piernicze!!!! moze ty jej zapodaj kroplowke na noc z kaszka:))))))))))))))))))))

wczoraj sie uspilam na siedzaco w salonie ale piffko ROXI upchnelam:))))))))))))) lalismy z naszego kota bo polozyla sie na posadzce na plecach pod wiatrakiem zyrandolowym zeby na nia dmuchalo. zrobilam fotke to wstawie wieczorem. a swoja droga zapomnialam wam powiedziec ze zesmy w koncu wyprali ja wczoraj. ile futra wyczesalismy to szok.

no nic spadam do glizdusia i sie szykowac na basen:)))))))))))))))))))))))

To ja z młodym może też na basen?
U mnie ok, pieprzyk wporzo. Byłam chora, młody też się przeziębił, ale tylko katar i już od tygodnia ok jest w zasadzie. Buziaki pojawię się koło południa jak młody uśnie. U nas drzemki regularne po ok. godzinę. cud!od 10 do 11 lub czasem dłużej, ale z pzerwą na picie:| I ok 16-17 godzinka. Ale w nocy nie śpi ładnie bo mnóstwo pobudek.
Miłego dnia pozdrawiam!

Dobry dzień :-)
Nocka z pobudkami ale najgorzej nie było ;-) Pobudka na dobre tuż przed 7 ale tylko dlatego że cały bok miał mokry ... pieluszka nie wytrzymała :dry:
Nie obyło się jednak bez opierdzielenia towarzystwa na górze :crazy: o północy zaczeli uskuteczniac takie walenie w ściany że nie wytrzymałam i przez balkon "deliktanie" wytłumaczyłam co im grozi jak się nie uspokoją :angry: i do tego dołączył się płaczący Ptysiek ... cisza jak makiem zasiał była przez całą noc :-D
potem miałam troche wyrzuty sumienia bo sama nie lubiłam jak ktoś imprezke psuł ... ale cóż :sorry2::rolleyes2:

nat
, piri piri polecam :tak: jeśli lubisz na ostro :-p

ida, :szok: gdzie ona to mieści :confused:

dziulka, ja też upchałam i piffko i chipsy i lody, ale chyba coś mi zaszkodziło i kiepsko przez to spałam :-( miłego basenowania ;-)

Mąż poleciał do sklepu po pieczywko i zaraz będzie śniadanko robił :-) potem pewnie jakiś plac zabaw zaliczymy a później ma nas odwiedzić znajomy, którego dawno nie widzieliśmy :cool2:
Miłej niedzieli!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry