Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bez kituIDA ja piernicze!!!! moze ty jej zapodaj kroplowke na noc z kaszka)))))))))))))))))))

w ciągu dnia i na wieczór było po 180 ml a ostatnio już trzeba robić po 210 ... rozkręca się mój smakosz mleczka 
Ja wpadam na chwile pożegnać się z Wami na 2 dni.
Dobranocka męża z córką się nie pozbędziesz, bo impreza ma być na zewnątrz, bo w środku remont. No i nici z Twoich niecnych planów. ;-)
Nadawali z głośników plus na każdym stoisku babski jazgot - cóż... Targi. A co do samych stoisk to jedna wielka lipa! Po pierwsze - ciasnota jakaś okropna, po drugie - dwa razy mniej wystawców, a po trzecie - to co rozdawali na stoiskach to było warte 1/3 mniej niż gadżety w zeszłym roku. W efekcie ledwo zwróciło mi się za bilety wstępu! (wcale nie tanie...) Nie spotkałam się z Moriam ani z E-loną, bo przybyły po moim wyjściu, ale za to spotkałam... ULISIĘ! Tak, tak, ona żyje i ma się dobrze - więcej napiszę: wygląda kwitnąco, Marcelek rośnie jak na drożdżach. Piękna rodzinka :-) I jeszcze jej cieżarną siostrę poznałam, tę co brała niedawno ślub.a ja myslałam ze moja je jak smok a tu widze ze w wiekszosci połowe tego co piszecie. Ona ledwo zjada cały mały słoiczek obiadu albo pół duzego a mleka na sniadanie 150-210 a na kolacje 200-260 z trzema miarkami kleiku.

Słodki widok. Córunia tatunia mi rośnie 
nie zdarza jej się to........łaskawa dla mamy coby się wyspała na urlopie