reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
roxanka- ja też nie lubię jak moje płaczą, i mi ich żal, chociaż Olka to perfidnie wymusza, a Arek to ciężko czasem powiedzieć, ale ostatnio go troszkę rozszyfrowałam i szczególnie płacze jak ja go chcę spać położyć, jak mu coś zabronię, albo jak Olka mu coś zabierze. A tak jak ryczy ciągle to po jakimś czasie mam maksa i zostawiam go na chwilkę niech sobie poryczy i zawsze mu przechodzi, a czasem M się lituje. A mój Arek zawsze jak płacze to woła żałośnie"MAMA", ma już metodę na kobiety :-)

DOBRANOC PRZEZ DUŻE D, marzy mi się moja pierzyna. PA

powiedzcie mi czy w kolo Was i Wy po jakims czasie w związkach przechodzi miłość, a wkrada sie przyzwyczajenie,rutyna?
u nas sa dni wzlotow i upadkow ale nie ma t ak zebym pomyslala ja lub maz ze chyba milosc przeminela. mowimy to do siebie calkie mspontanicznie jedynie seks se poszedl na drugi plan bo jakos nie mam ochoty ostatnio, jakos malokobieca sie czuje i gdyby meza inicjatywa ostatnio nie przejela nade mna kontroli to dupa by z tego byla. po trzecie u nas taki upal ( 44 w cieniu dzisiaj o 12.30!!!!!) ze jakbym miala sie pobzykac z moim to bysmy sie chyba zakleszczyli tudziez zatarli:))))
Cześć babeczki, miałam ciężkie 2 tygodnie. Postanowiłam Was nadrobić ale stwierdzam że 100 stron nie dam rady....
Mam doła dzisiaj :-(
Tęskniłam za Wami

100 stron aze??????????? wooow!!!

witam wieczornie po pracy. przezylam:) Leane po drzemce popoludniowej z lozeczka wyszla mokra jak z basenu wiec na noc polozylam ja spac w bodziaku bez rekawkow i spodnie cieniutkie pizamkowe bo ona caly czas sie rozkopuje.

IDA co z tymi fotkami??????nie badz zolza nooooooooooooooooo plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
KASIS ja pierdziele jak tragedia!!!!!!!!!!!!!!
SARISA gratki suwaczkowe-zapomnialam o tobie slonce przepraszam!!!
ROXI normalnie polewka z Patrysia hahaha Leane tez raz babe na chodniku srodkiem idaca ochrzanila, zapiszczala ze tamta prawie na zawal zeszla
MAKUC oj tak ten upal to masakra...32 jest teraz a ja dzisiaj bede spac chyba pod prysznicem.tak ma byc do poniedzialku. w niedziele ide sie piec na basen od 10h wiec wroce kolo 19 pewnie spalona jak frytek
NAT posprzatalas????????????????? wooowww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieknie:)))
DOBRANOCKA gratulujemy uzebienia:)))

caly czas sie zastanawiam co tam u STRIP i jak badanie jej poszlo i czy wszystko wp ozadku.
SUGER cholercio gdzies ty!!!!!!!!!!! no i inne nasze zagubione owieczki!!!

Ja wpadam na chwile pożegnać się z Wami na 2 dni.
Dobranocka męża z córką się nie pozbędziesz, bo impreza ma być na zewnątrz, bo w środku remont. No i nici z Twoich niecnych planów. ;-)

KROMA,MAKUC ja niestety mogę jeść zawsze, o każdej porze
ROXANNKA mam włosy takie do łopatek i umyłam wczoraj, bo ja nie suszę, więc wolę na noc
MAKUC to zazdroszczę, że żadna pora roku Cię nie przytłacza, bo ja tak nienawidzę jesieni i zimy, że już się boję co ze mną wtedy będzie :-( :-( :-( :-( :-(
a i u nas podobny stan komputerowy ;-)
E-LONKA udanego wypadu do Wrocka :-)

HAPPYBETTI GDZIE JESTEŚ? :-(

dzisiaj swoje święto obchodzi Casperek MINIU, tylko MINIU nam się gdzieś zapodziała :-(

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEŃ DOBRY i ja mówię :laugh2::laugh2::laugh2:

NAT u Was o 5 a u nas 30 min później. Ale jakims cudem wyspana się czuję ;-) HAPPY zaraz list ponaglający wystosuję, bo mnie jej nieobecnośc martwi bardzo :-( poza tym NAT cos mi się wydaje, że wygrałaś walkę o Pudziankowe nocki w łóżeczku :tak::-D:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry