• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
O nie ja protestuje!!!!!!!CZARODZIEJKO WRACAJ!!!!PAMIĘTAJ, ŻE NIE WSZYSCY MAJĄ DOSTĘP DO GRUPY ZAMKNIĘTEJ A Z CIEKAWOŚCIĄ CZYTAJĄ TWOJE POSTY I Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA NIE CZEKAJĄ!!!!!:-(:-(:-(:-(
Roxannka widzę, że w czasie mojej nieobecności cosik tutaj się wydarzyło skoro czarodziejka tutaj już się nie pojawi? jest jakiś powód czy nie chce o tym mówić?gratuluję zębolka:)
Sivle udanego odpoczynku:))
natolin super, że Piotruś spał sam calutką noc:) dużo siły życzę!!! i przesyłam duuuuużo pozytywnej energii!!!!
Elwirka no takiej nocki to ja zazdroszczę:)) u mnie niestety 3 pobudki i bez mleka ani rusz:///
Kania super nocka, no to pięknie, jeszcze troche i Oliwka będzie śmigać sama:)
doris oby dzień w pracy szybko zleciał:***
monimoni super, że kochasz swoją pracę, masz wielkie szczęście:-)
Ida zdradź co w paczuszce się ukrywa:)

A my we trójeczkę zaraz na miasto wybywamy na drobne zakupy i rowerku poszukać dla niuni:)

Miłego dzioneczka:-)

hejka
a więc już jestem (na dobre:-D)...któtkie streszczenie mojego weekendu
*piątek-zakupy,gotowanie+ogruzowanie chałpy
*sobota-cd.odgruzowania chałpy+cd.gotowania...a później o 16.30 chrzciny. Milutek w kościele raczkował,wspinał po schodach pod ołtarz...ogólnie bardzo mu się podobało urzędowanie w kościele.Cieszę się bardzo ze chrzciny nie były na mszy,tylko były dla naszej rodzinki dzięki czemu nie było stresu jak się zachowuje moje dziecie:tak:po kościele imprezka w domu potrwała do 1 w nocy...jedzenie było ok,tort pychota i ogólnie fajnie było,a Miłosz jak to na króla imprezy przystało zachowywał się super czyli był całkiem grzeczniutki i uśmiechnięty:-)
*niedziela-pół dnia spędziłam w galerii na shoppingu (boszeee ja to jednak jestem zakupocholiczka,uwielbiam mieć coś nowego.Szkoda tylko że mój pusty portfel tego nie rozumie i nie chce się zapełnić pięniążkami):wściekła/y:

a dzisiaj Milutek pospał do 7...teraz udał się na drzemkę więc mam czas dla Was:-Dco jeszcze.... a więc mamy kolejnego zęba!!!!!Dzisiaj w planach mam w końcu zacząć przygotowywać się do poprawki bo czas biegnie nieubłagalnie a ja jeszcze nic kompletnie nie umiem a teraz kończę to chaotyczne pisanie i biorę się za czytanie co u Was i co nie co postaram się poodpisywać by nie narobić se zbyt dużych zaległości:-)
Buziaczki Mamusie:-)

kapitulacja podpisana. Aliczka spi [ciekawe jak długo :sorry:] ja już 2 pokooje ogarnęłam....

KASIS jej sie wydaje, że jak wszystko co jest w zasięgu reki wywali to ktoś zaraz przyjdzie to zebrac, a przy okazji nad nia się porozczula troche. a tu zonk :-p jak u Ciebie z nastrojem dzisiaj? kiedy znowu do pracy idziesz?
IKA udanych zakupów w takim razie!
ooo RYSIA gratuluję Miloszowi zęba nowego! :))) p.s ile takie chrzciny poza mszą trwają? my mamy zamiar pod koniec wrzesnia Mloda ochrzcić i tak sie właśnie zastanawiałam ostatnio nad tym faktem.

Roxannka jasne że możesz pomarzyć, marzenia nic nie kosztują :-) miłego oglądania tv, rozkoszuj się tą chwilą.
Makuc jak sprzątanie idzie??? aaa doczytałam, zatem szybkiego ululania Alutki :-) wow ale dostałaś powera, ja dopiero pranie nastawiłam...
Monimoni udanego wolnego :-) a jak zdrówko?
Dziulka przynajmniej Twój facet wie teraz co Ty przeżywałaś i jak się czułaś :-) Miłego dnia w pracy.
Ida mojej się poprzestawiało i teraz jak ja mam dyżur to są pobudki a jak mąż ma to pobudek coraz to mniej..., udanej wizyty u dr. współczuję takiego cyklu...koniecznie pochwal się wagą Michalinki, i wierz mi że tęsknimy za Tobą :-)
Ika udanych zakupów :-)
Doris współczuję @ i ukąszenia, wierzę że boli, tulam mocno jeśli to cokolwiek pomoże :***
Kasis Ty dziś wolne?
Rysia gratki zębulkowe dla Miłosza :-) i owocnej nauki !!!

Oliwka na spacerze, ja w końcu do śniadania się dobrałam, poza tym dawno awarii nie było więc już jest :-(

Ostatnia edycja:
Natolin współczuję nocki i cieszę się, że się nie poddałaś.
Roxannka gratuluję ząbka u Ptysia i przykro mi z powodu nocki.
Kania super, że nastrój lepszy i wszystko zmierza ku lepszemu. A Oliwce gratuluję nowych umiejętności.
Doris biedactwo. Okropnie Ci się tydzień zaczyna. Mnie jak osa w stopę użądliła to długo bolało i opuchlizna też była spora. Trzymam kciuki, żebyś mogła szybko o wszystkich niedogodnościach cielesnych zapomnieć.
Monimoni świetne wieści. Dobrze, że z pracy zadowolona jesteś i Lenka tak ładnie się rozwija. Opiekunkę już jakąś znaleźliście?
Dziulka o rany, jakie upały. U nas mają być nie aż takie, ale już mi słabo na samą myśl.
Ida trzymam kciuki za wizytę.
Ika udanego polowania na zakupach. Jak wrócicie pochwal się nowym nabytkiem.
Rysia jednym słowem udany weekend. Szkoda, że u mnie z chrzcinami nie dało się tak jak u Was, no ale było minęło. Gratuluję Miłoszkowi ząbka. A i nie napisałaś co kupiłaś?
Makuc ale Ty szybka. Może do mnie wpadniesz posprzątać?

reklama
Makuc nie zawsze się wlicza :-( wszystko zależy od czasu, ile ta awaria trwa.... jak do godziny to nie wliczają a ja jestem 1 h do tyłu, dla mnie to dużo, a ich to mało interesuje...Myślę że to sprzątanko ogarniesz jeszcze dziś :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry