• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Makucku u nas chrzciny trwały niecałe 30 minut:-)więc czasowo do wytrzymania z moim potfforkiem:-)super że porządki Ci tak błyskawicznie idą (chciałabym umieć tak szybko sprzątać,a jak ja zaczynam to najpierw robię jeszcze większy syf i później trudno jest mi to wszystko przesprzątać)
Roxi gratki zębulkowe dla Patryka:-)
Dziulencjo zazdraszczam takiego upału...mi wciąż tego brakuje;-)
Kaniu aby awarię Ci szybko usunęli:-)
Doris jak najmniejszych boleści @ i oby ręka przestała boleć (achh te wstrętne osy):tak:
Monimoni super że jesteś zadowolona z pracy...to musi być naprawdę fantastyczne uczucie chodzić do pracy z uśmiechem:-)
Iduś chociaż rzadko piszesz to ja tam o Tobie nie zapomniałam (wciąż czekam aż wrócisz na bb na dobre):-)
Natolinko czytam i widzę że usypianie Piotrusia w łóżeczku idzie ok (z czego się bardzo cieszę)...oby już nie było u Was więcej łóżeczkowych problemów:tak:a co do chipsów (o których pisała Roxi) to ja też uwielbiam te piri piri (w połączeniu z piffkiem są naprawdę rewelacyjne)więc najwyższa pora byś spróbowała jak lubisz ostre:-)
e-lonka opowiadaj jak było we wrocku???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monimoni, fajnie, że masz troche wolnego, a że praca taka super to tylko moge pozazdrościć ;-) a jak się czujesz, mam nadzieje, że przeziębienie sobie poszło :tak:

dziulka, oby w pracy szybko zleciało :-)

Ida
, a ty dalej swoje, my tu z tęsknoty usychamy ale jak się nas nie czyta to się nie wie :-p kiepsko z tą twoją @, a jeśli jeszcze do tego jakaś infekcja to lekarz konieczny :tak: daj znać ile twój głodomorek waży ;-)a z taternika się uśmiałam :-D:-D:-D

ika, udanego miastowania i zakupowych zdobyczy życzę ;-)

kasis, to Błażejek ma frajde z tym basenikiem :-) i ja też pytałam kiedy ty teraz do pracy idziesz :sorry:

rysia, gratki zębolkowe dla Miłoszka :-) i jeszcze raz super, że całe chrzciny tak ładnie wam się udały :tak:o widze, że ty też miłośniczka piri pirowych chipsiaków :rofl2:

makuc, no to się naspała ta twoja księżniczka ;-) a tobie całkiem nieźle idzie te sprzątanie, ale nie przesadzaj z tym dzisiaj bo co będzie jutro robić :-D:-p

kania,
no za bardzo sobie nie pooglądałam bo Patryk ma 6 zmysł i wyczuwa kiedy mama chce sobie odpocząć na kanapie :eek: ale nie narzekam bo 40 minutowa drzemka zaliczona :-) a ty to się masz z tymi awariami, przecież to się wykończyć mozna :crazy:
tulam :*

doris,
tak mi się przypomniało, że na ukąszenia osy to najlepsza cebula jest.

Ptysiek chwilowo zajęty chrupkiem kukurydzianym i oglądaniem elmo, więc korzystając z sytuacji lece się doprowadzić do stanu jako takiej używalności :rofl2:

KANIA :( bez sensu z tym wymiarem czasu zrobili.... oby awaria znacznie dłużej niz godzine trwała [wtedy Ci się wliczy i powinno byc ok?] buźkam bo wiem, że jest Ci teraz trudno z tym wszystkim.
RYSIA uff.. 30min. to i moja wiercidoopka wysiedzi we względnym spokoju :laugh2:
ROXI tia. Ja może do srody skończe jak tak dalej pójdzie ;-) poza tym jak siebie ogarniesz to i jeszcze mnie do stanu wyjściowego doprowadź. bo wyglądam jak "idź stąd i nie wracaj" a słowo "strasze" to mało powiedziane :-D

Roxi dobre 45 minutek :-) a tam będziesz się stroić hehe.
Makuc Ty to na pewno wyglądasz super, ja nadal w piżamie siedzę...dziecko na dół do wózka też w niej wynosiłam, ogarnę się jak skończę pracę czyli nie szybko... a co do chrztów poza mszą to u Nas też tyle trwają. My akurat chrzciliśmy w czasie mszy ale Oliwka miała wtedy 2 m-ce więc do ogarnięcia.
Doris a gdzie Cię ta osa wczoraj dorwała??? u mnie w mieszkaniu wczoraj 4 ubiłam :-(

Helloł!

Moje dziecię śpi, ale pewnie niedługo już się zbudzi! Nocka super od 20:30 do 6:45 :-)

Roxi Rysia gratki zębolkowe!!!
Elwirka widzę, że też dzisiaj pospałaś? :tak: Super, że Oliwka się naprawiła!!
Kania Twoja Oliwka to pełną parą pędzi do przodu!!! Jeszcze chwilę i już będzie truptać! Fajnie ;-)
ika udanych zakupów!
makuc aby Ci się domek szybko wysprzątał! :tak:
dziulka hahaha! No to sie pośmiałam z tego Twojego chłopiny :-D
natolin fajnie, że usypianie nie sprawia już tylu problemów!
doris osa? :szok: biedactwo! Musiałaś być słodziutka, że się na Ciebie żuciła!

uwaga uwaga moje dziecie śpi już 2 godz (nie poznaje go):-)a ja zamiast w tym czasie coś zrobić to siedzę przed kompem (gdyż myślałam że tak jak zwykle pośpi od 15 do 30 minut a tu taka niespodzianka)...

RYSIA zazdroszczę. u mnie własnie młoda zagruzowywuje to, co mi sie w międzyczasie posprzątac udało. Taka syzyfowa praca z tymi porzadkami :szok:
PAOLCIA super! ciekawe kiedy ja się doczekam tak ładnie przespanej nocki?
KANIA oj tam, oj tam. Straszę. Uwierz mi... jak awaria? paszła won? czy ee tam?

juz jestem troche Was poczytałam.
Odpowiadając na pytanie jutro idę do pracy,a dziś wolne:)) pod rząd 3 popołudniówki po 4 godziny ,ale później urlop do 10 września:)))i już nie mogę sie doczekać:)))
Roxi i Rysia gratulacje zębolkowe:)))
Mac u mnie to samo hehe

reklama
Makuc dlatego najlepiej nie sprzątać, u mnie jest czysto jak posprzątam w sobotę albo w środę zanim moja córcia wróci ze spacerku :-) a potem mega bajzel w każdym miejscu tego mieszkania...Ty straszysz heh kogo??? a co do awarii to usunięta i jak wcześniej wspominałam godzinę jestem w plecy :-(
Rysia coś Ty Miłoszowi zapodała, że tak sypia??? miłego spacerku.
Kasis dasz radę - po 4 h to nie tak dużo, a potem luz blues :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry