dobranocka
podwójna październikówka!
E-lona, a co to za bunt?!?!?! Czemu dowiemy sie "kiedys" jak było we Wrocławiu?!?!?! I jak wrażenia z targów? I byliście potem w Zoo...? No pisz i nie fochaj się ;-)
Aha, Wrocławianki, w przyszły weekend w Parku Południowym jest domek Akademii Zdrowego Rozwoju Instytutu Pampers! Codziennie od 11 do 18. Zapraszam :-) Ja tam pewnie codziennie będę, bo sie stęskniłam jak pies... (żeby tylko te moje hormony nie szalały
)
A żeby nie było żem stronnicza, to 23-24.08. Domek AZR stoi w Chorzowie (E-lona - speszial for ju!!!), a dokładniej w parku chorzowskim na przeciwko wejscia do Zoo.
Aha, Wrocławianki, w przyszły weekend w Parku Południowym jest domek Akademii Zdrowego Rozwoju Instytutu Pampers! Codziennie od 11 do 18. Zapraszam :-) Ja tam pewnie codziennie będę, bo sie stęskniłam jak pies... (żeby tylko te moje hormony nie szalały
)A żeby nie było żem stronnicza, to 23-24.08. Domek AZR stoi w Chorzowie (E-lona - speszial for ju!!!), a dokładniej w parku chorzowskim na przeciwko wejscia do Zoo.
. I gratki ząbków

kiepsko z tą twoją @, a jeśli jeszcze do tego jakaś infekcja to lekarz konieczny 

w foteliku już zasypiała, ale dojechalismy do domu - bałam się że znowu będzie alarm, a ta bez niczego zasnęła w leżaczku... tatuś koło niej bo przed nocką