reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc, jak tam popsiątane :rolleyes2: mnie też nie bawi sprzątanie właśnie dlatego że za chwile znowu jest bałagan :confused2: kochana, a ja ledwo siebie do jakotakiego stanu doprowadziłam i już na ciebie czasu mnie nie starczyło :sorry: ale mam nadzieje, że dałaś jakoś rade i ludzie nie uciekali na twój widok na drugą strone ulicy :rofl2:

kania, o żadnym strojeniu mowy nie było, raptem takie tam zabiegi żeby ludzie nie patrzyli się jak na ufo ;-) czyli delikatny retusz twarzy i zmiana piżamy na coś przypominającego ubiór wyjściowy ot tyle :cool2:

paolcia, no to Ci Julcia pospała w nocy :-) oj ja też tak chce bo niedługo to mnie do tworek odwiozą :baffled:

rysia,
ja wiem co się Miłoszkowi staneło, że taką dzemeczke zaliczył ... po chrzcie ci się w aniołka zamienił i teraz juz tak zawsze będzie i do tego grzeczniutki cały czas :tak::rofl2:

kasis,
super, że w tygodniu tylko na 4 godzinki do pracy, a że na urlop wyczekujesz to się nie dziwie ;-) a wyjeżdzacie gdzies ?

efa, ojejejku to ty ząbkujesz ale w drugą strone :eek: współczuje i wydatków i średnio przyjemnych zabiegów przy tym :baffled:

monimoni,
fajnie że opiekunka sie sprawdza, a z przeziębieniem to tak często jest że człowiek gorzej sie czuje niż jak faktycznie ciężko zachoruje :oo2: To jeszcze raz dużo zdrówka!

kroma, biegaj biegaj ale potem na bb się melduj ;-) u nas też gorąc okropny, zanim doszłam na plac zabaw to już pot stróżkami spływał :shocked2:

elwirka, czasem muszą być grzeczne te nasze szkraby żeby potem znowu porozrabiać :-p

Ida, hehe z tym 16-tym zmysłem to faktycznie coś na rzeczy jest :dry: a ginka pewnie że lepiej skonsultować, tym bardziej jak ci ten lekarz nie pomógł za bardzo :confused2: mój ślubny też przy lekkim przeziębieniu obłożnie chory i umierający :laugh2: ale wam Miśka dała czadu :szok: ten taternik to tak myślałam że od wspinaczki wysokogórskiej Inka ma przydomek :rofl2: hmmm zdzwiłaś się wagą swojego bąbla ale że mało czy że tak dużo :rolleyes2::-p ja tak obstawiam coś ok 9 kg :cool2: smacznego!

My już po 2-godzinnym spacerku, Ptysiek po placu zabaw wyglądał jakby z kopalni wyszedł :-D o właśnie obudził się z drugiej drzemeczki ... aż godzinke mu się udało pospać więc mama zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
nie więcej i nie 10:rofl2: qrde, tego mleka to litry w siebie wlewa, takie niby to tuczące (a ja jeszcze 2R kupuję:/) bałam się że będzie tyle co Kasis obstawiała a tu...oooo.... niespodziewajka:laugh2:od 15maja przybrała 1200 i teraz ma 8400:rofl2:

ida, czyli praktycznie zgadłam :D

e-lona, no to dyrka faktycznie wcześnie cie powiadomiła :/ a wypad do Wrocka mieliście wypełniony po brzegi :) tylko szkoda że Laura pospać nie dała, pewnie ciężko jej było się zaaklimatyzować w nowym miejscu :/

Ida i to ma być dużo? Laura też waży coś w tych granicach, no może ciut więcej, ale nie więcej niż 9kg. Widzę, że nie tylko mi dzieć dał popalić.
Moni zdrówka.

Ida może to i dobrze,że nie waż bardzo dużo, na to wygląda,że ma dobrą przemianę materii
Roxi nie wiem jeszcze strasznie bym chciała pojechać nad może,a tak może do konina wyskoczymy do rodzinki na pare dni zobaczymy,sa wydatki na ten miesiąc ,musimy kupic wegiel bo mieszkamy w kamienicy i mamy piece, łazienke musimy robić

e-lona, no właśnie NIE dużo!!! a ja byłam pewna że 10 jak nic... ale co się dziwić skoro ona nawet jak śpi to się wierci;-)
M na nockę a ja już się boję co to będzie... możecie się pobawić w obstawianie ile pobudek mi zrobi kochane me dzieciatko...

reklama
Ida może to i dobrze,że nie waż bardzo dużo, na to wygląda,że ma dobrą przemianę materii
Roxi nie wiem jeszcze strasznie bym chciała pojechać nad może,a tak może do konina wyskoczymy do rodzinki na pare dni zobaczymy,sa wydatki na ten miesiąc ,musimy kupic wegiel bo mieszkamy w kamienicy i mamy piece, łazienke musimy robić
ty mi o węglu nawet nie wspominaj:cool:dlatego wstawiamy sobie piecyk na drzewo do salonu;-)9kW powinien dać radę na tyle żeby na węglu zaoszczędzić
a co do przemiany materii ja do tej pory miałam zajebiaszczą więc niech i ona się tym dobrodziejstwem cieszy, a co?:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry