Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
kasis, eeeeeee tam
strzelajta dalej:-)
e-lona, niezła babka, nie ma co...
strzelajta dalej:-)e-lona, niezła babka, nie ma co...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
strzelajta dalej:-)
mnie też nie bawi sprzątanie właśnie dlatego że za chwile znowu jest bałagan
kochana, a ja ledwo siebie do jakotakiego stanu doprowadziłam i już na ciebie czasu mnie nie starczyło
ale mam nadzieje, że dałaś jakoś rade i ludzie nie uciekali na twój widok na drugą strone ulicy 

współczuje i wydatków i średnio przyjemnych zabiegów przy tym 
To jeszcze raz dużo zdrówka!

a ginka pewnie że lepiej skonsultować, tym bardziej jak ci ten lekarz nie pomógł za bardzo
mój ślubny też przy lekkim przeziębieniu obłożnie chory i umierający
ale wam Miśka dała czadu
ten taternik to tak myślałam że od wspinaczki wysokogórskiej Inka ma przydomek
hmmm zdzwiłaś się wagą swojego bąbla ale że mało czy że tak dużo 
ja tak obstawiam coś ok 9 kg
smacznego!
o właśnie obudził się z drugiej drzemeczki ... aż godzinke mu się udało pospać więc mama zadowolona :-)
qrde, tego mleka to litry w siebie wlewa, takie niby to tuczące (a ja jeszcze 2R kupuję:/) bałam się że będzie tyle co Kasis obstawiała a tu...oooo.... niespodziewajka
od 15maja przybrała 1200 i teraz ma 8400
ty mi o węglu nawet nie wspominajIda może to i dobrze,że nie waż bardzo dużo, na to wygląda,że ma dobrą przemianę materii
Roxi nie wiem jeszcze strasznie bym chciała pojechać nad może,a tak może do konina wyskoczymy do rodzinki na pare dni zobaczymy,sa wydatki na ten miesiąc ,musimy kupic wegiel bo mieszkamy w kamienicy i mamy piece, łazienke musimy robić
dlatego wstawiamy sobie piecyk na drzewo do salonu;-)9kW powinien dać radę na tyle żeby na węglu zaoszczędzić