R
rysia85
Gość
witam wieczorkiem:-)
Milutek już śpi od jakieś godz.a ja mam ambitne plany że dzisiaj jest ten dzień w którym muszę wziąść się za naukę (bo poprawka coraz bliżej
)więc książki już wyjęłam...teraz czekam na moment kulminacyjny (czyli na moment kiedy zdecyduje się owe knigi otworzyć;-)).Mam nadzieje że do końca miesiąca ten moment nastąpi bo inaczej nie widzę kolorowo mojej dalszej edukacji (która i tak zdecydowanie za długo trwa)...
Efa,Dobranocka ja też współczuje Wam problemów natury "zębowej" i powiem Wam żeśta nie jesteście same (ja regularnie muszę nawiedzać stomatologa bo jak nie jeden to kolejny ząb się psuje,łamie itp.i jak pomyślęile już kasy wydałam na moje uzębienie to dochodzę do wniosku że taniej by mi wyszła porcelana zamiast mych naturalnych "ząbeczków":-))
Makucku jak tak chacięta-wysprzątana na błysk????
Ida waga Misi ładniutka jak na modelkę przystało:-)
Kania jak tam awaria...mam nadzieje że udało Ci się zrobić wszystko co zaplanowałaś??!!:-)
Natolinko jak tam dzisiejsze usypianie Piotrusia??!!
w ogóle co tu tak pusto???ja to rozumiem tak iż chceta żebym była mądrzejsza i dlatego Was nie ma bym nie siedziała na bb tylko z nosem w książkach

Milutek już śpi od jakieś godz.a ja mam ambitne plany że dzisiaj jest ten dzień w którym muszę wziąść się za naukę (bo poprawka coraz bliżej
)więc książki już wyjęłam...teraz czekam na moment kulminacyjny (czyli na moment kiedy zdecyduje się owe knigi otworzyć;-)).Mam nadzieje że do końca miesiąca ten moment nastąpi bo inaczej nie widzę kolorowo mojej dalszej edukacji (która i tak zdecydowanie za długo trwa)...Efa,Dobranocka ja też współczuje Wam problemów natury "zębowej" i powiem Wam żeśta nie jesteście same (ja regularnie muszę nawiedzać stomatologa bo jak nie jeden to kolejny ząb się psuje,łamie itp.i jak pomyślęile już kasy wydałam na moje uzębienie to dochodzę do wniosku że taniej by mi wyszła porcelana zamiast mych naturalnych "ząbeczków":-))
Makucku jak tak chacięta-wysprzątana na błysk????

Ida waga Misi ładniutka jak na modelkę przystało:-)
Kania jak tam awaria...mam nadzieje że udało Ci się zrobić wszystko co zaplanowałaś??!!:-)
Natolinko jak tam dzisiejsze usypianie Piotrusia??!!
w ogóle co tu tak pusto???ja to rozumiem tak iż chceta żebym była mądrzejsza i dlatego Was nie ma bym nie siedziała na bb tylko z nosem w książkach

Ostatnio edytowane przez moderatora:

tak, więc jutro czeka mnie ciąg dalszy plus przecież dzisiaj w ciągu dnia tam gdzie się [znaczy nie "się" tylko JA] posprzątało znowu narozwalane jest
ech. Aaa i oczywiście jakby tego bylo mało to na spacerze taka zlewa nas zlapała, że 1,5 w sklepie przesiedziałam 

no nieźle...:-)
gratuluje utraty coraz to większej ilości kg. Ostatnio gdzies koło 8 było a teraz ponad 9
ehhh, brak słów... zresztą nie wspomnę o ciągłych przytykach że za duzo węgla zużywamy (który w większości my sponsorujemy, w zdecydowanej większosci) a jej głupio bo nie może się dorzucić tyle ile by chciała... nosz qrna, jak już kupujemy i grzejemy to chcemy mieć ciepło!!! ale nie, z nią sie nie idzie dogadać!!!