reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
własnie wstał...w sumie 2,5 godz.snu...tosz to nie do wiary (aż idę sprawdzić barek czyzby nie wypił czegoś % że tak spał;-)).
Milutkiego dnia...my uciekamy na dwór:-)

Rysia baw sie dobrze:)
Kania dokładnie i to mnie trzyma przy zyciu hehe
a u nas słoneczko niemiłosierne,młody śpi, my pójdziemy po jego drzemce i jak zje i jeszcze odkurzanie bo sierści spokojnie bym wypchała kołdry hehe

Kasis doskonale Cię rozumiem :-) aż tyle sierści??? może jakiego małego jasieczka wypchasz :-)
Gdzie się podziewa Happy, Sheeney?
Zmykam na razie, miłego popołudnia :-)

Ostatnia edycja:
Rysia moje dziecię też spało 2,5 godz, a może trochę dłużej i właśnie wstała. Teraz zastanawiam się co z 2 drzemką, robić czy nie.
Kasis a może zacznij maskotki produkować skoro masz czym wypychać ;-)

Jak było we Wrocku to dowiecie się kiedyś. :-)

Roxi, Rysia, gratuluję maluszkom ząbków.
Monimoni, fantastyczne wiadomości :-). A Ty pracujesz w którymś CH, że masz wolne 2 dni poza weekendem?
Dorisku, współczuję osy... Oby szybko przeszło. Nienawidzę os.

A co do zębów, to mnie zęby "lecą". 2 tygodnie temu wypadła mi plomba z jedynki, a dzisiaj z dwójki. Nie dosyć, że w długi weekend szczerbata chodziłam, to i dziś powtórka z rozrywki! Na szczęście mam o 16.30 wizytę u dentysty. A na nieszczęście pewnie słono za nią zapłacę.

A tak na arginesie co jest zdrowsze cocacola /pepsi czy piwo? :-D

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że PIWO.

Roxi, Rysiu, gratulacje zębowe dla Maluszków! U nas już widać czwartego ząbka (górna jedynka - do kasowniczka) a Justyna nieznośna... Przeważnie wyje, bo nie bardzo mogę ją nosić (od razu chwytają mnie jakieś skurcze) a i na rękach bywa że płacze :confused2:

Natolin, wiwat Piotrek! Super że robi postępy w zasypianiu :-)

Dorisiu
, współczuję starcia z osą :-(

Efa
, solidaryzuję się. ja mam wizytę jutro rano, ciekawa jestem czy potem zostanie mi jakaś kasa na koniec miesiaca...?

Wiecie co, ja chyba mam jakiś wyrzut hormonów. Wczoraj byliśmy najpierw na takim małym festynie, a potem - na gigantycznych dożynkach w sąsiedniej gminie. No i na tym festynie był pokaz psów, co biegają za dyskiem, a ja... się wzruszałam :eek: ledwo łzy hamowałam! na szczęści miałam ciemne okulary na nosie i nikt tego nie widział...

DOBRANOCKA hormony pełna parą u Ciebie działaja z tego wniosek. Bo skoro psy biegające za dyskiem Cie wzruszają to :szok:
KASIS germańskiego w szkole językowej uczę :tak:
EFA współczuję. Kolejny wydatek do kolekcji. Kurcze jak się sypie to wszystko na raz niestety.
KANIA mam nadzieję, że szybko nadrobsz ta stracona godzinę! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kania Zdrowie tak sobie, piję Fervex, biorę Rutinoscorbin i piję ciepłe herbatki ale mała jest bardzo absorbującym dzieckiem i ciężko leżeć i zdrowieć :):)

E-lona Opiekunkę znaleźliśmy, dziś była z Leną 2h jak ja byłam zrobić zakupy no i Lenka nie płacze, jest wesoła i chyba dobrze się z nią czuje.

Roxi Wiem, że nikt nie lubi być chory ale ja po prostu z małym katarem albo stanem podgorączkowym czuję się tak jakbym miała z 40 stopni i grypę :)

Ewuś pracuję w Focus Parku w Bdg :)

Buziaki! Lecę gotować obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry