reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka starania o nowego potomka w toku caly czas:tak:;-) takze moze byc,ze juz heheh

Wlasnie chcialam zapytac Doriska jak tam sie uklada z J.ale widze,ze chyba wakacje nie pomogly??

Dziulka widze nadal sie meczy w pracy ale dobrze,ze walczysz o przestrzegane regulaminu pracy!!

reklama
Dorisku raczej pamiatka z Polski bo na Majorce okres mialam;-).Bardzo nam sie podobalo,chociaz szkoda,ze nie moglismy zwiedzic calej wyspy bo tam jest wiele pieknych miejsc ale,ze bylismy z synkiem to nastawilismy sie na odpoczynek raczej.Bylismy w Playa de palma i bardzo polecam to miejsce bo wszedzie blisko.Udalo nam sie zwiedzic stolice Majorki Palme i Tomek jest oczarowany wrecz jej urokami.Pogoda super,plaza super,ludzie przemili!Hotel mielismy tez rewelacyjny ale najlepsze ze wszystkiego bylo jedzienie:tak::zawstydzona/y::-p.Tyle ze tydzien to za krotko i juz postanowione,ze za rok jedziemy na dwa tygodnie i narazie w planie jest Zadar.A jak bylo w Chorwacji???????

ja pierdziuuuuuuuuuuuu ktos zgasil zarowke ta duza na niebie i w koncu jest troche chmurek!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja pragne deszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak z 15 w nocy:)

JEEEZZZUUUUUUUUUUUUUU temperatura spadla do 32 w cieniu!!!!!!!!!!! albo termometr mi szlak trafil i klamie!

Ostatnia edycja:
doris, czyżby dzisiaj wieczór z desperkiem na bb ? :cool2::rolleyes2:ja też taka cicha myszka w pracy, w domu jak potem się żale to wiem co bym zrobiła w danej sytuacji a jak przychodzi co do czego to :ninja2:

sheeney, hoho no to czekamy na wieści o dwóch kreseczkach :-)

Kurcze nie wiem co się dzieje, Ptysiek od dwóch dni o 14:30 idzie już na drugą drzemke :szok: i to bez żadnego protestu, wystarczy go pogłaskać po głowie i dopływa :szok: Wczoraj tak spał aż do za 15 czwarta :szok: zobaczymy jak dzisiaj będzie ? Nie wiem czy odkryłam jego pore wkońcu czy to on się coś poprzestawiał :huh:

No i na deszcz się u nas zbiera bankowo, bo duchota od rana, a niebo ciemne i duży wiatr ... chyba nici ze spaceru :no2:

dziulka czym nagrywałaś Leane? Bo bardzo dobra jakośc :-) , a sama Leane super robi tego lewka . A Ty jak do niej zasuwasz po francisku :-) . Na drugim nagraniu to faktycznie zołnierz z niej pierwsza klasa !!! czołganie ma opanowane do perfekcji. A jak ją postawisz na czworaka to co robi? Moze by załapała ,ze z doopką w górze lepiej się porusza?! ;-)

sheeney to super, ze tak tam pięknie, no ale że akurat @ tam mialas to fatalnie. Jesli chodzi o Chorwację to tez jestem nią oczarowana i za rok znów chyba się tam wybierzemy. Tylko zdecydowanie bardziej polecam południe Chorwacji niz północ. Jak chcesz pooglądac widoczki to po powrocie wrzucilam fotki na zamkniętym.

roxi o ile zmęczenie po całym dniu nie weźmie górę nade mną to plan despe+BB mnie się bardzo podoba. Dobrze ,ze Ptys tak pięknie zasypia , moze to pogoda, moze sie chłopak naprawił , może odpowiednio wyczulas moment ..... nieważne . ważne ,zeby tak było juz zawsze ;-)

Ostatnia edycja:
DORIS ja nagrywam albo komorka albo aparatem cyfrowym kodakiem. to akurat aparat byl. jak ja postawie na kolankach to sama przelazi se do lezenia na bruzchu i pelza.na lozku kiedys sie zapomniala i na kolankach sie bujala w tyl i przod a potem buuum:)
a co do gadania, to ja do niej w dwoch jezykach jade:)

dziulka a moze postaw ją na czworaka i pokieruj jej stópkami (że raz jedna raz druga) , moze załapie?!
Jesli chodzi o dwa języki , to pewnie jak się Leane rozgada to będzie mieszac pl i fr razem :-)

No to spadywuje , bo 15-ta wybiła.
Miłego dzionka i jak energii wystarczy mi to do wieczorka.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas nic nie dawało takie "pomaganie" w raczkowaniu, tzn nogi albo ręce mu się przy tym rozjeżdzały :-D Uważam, że każde dziecko w pewnym momencie samo załapuje i jest na to gotowe :tak: Patryk prawie 2 miesiące bujał się w przód i w tył na czworaka, aż mnie to wkurzało że nie rusza do przodu, a on nie umiał skoordynować ruchów rąk i nóg jednocześnie aż wkońcu przyszła na niego pora i ruszył :-)
U nas zbawienna moc jest w kontaktach z innymi dzieciaczkami, po każdym spotkaniu z rodzinką albo koleżankami i ich szkrabami Patryk uczy sie nowych umiejętności albo szkoli te które mu kiepsko szły ;-) dziulka polecam zorganizować Leane jakieś spotkanko z równieśnikami albo starszakami :-)

Patryk zaczyna chodzić przy meblach, próbuje dostawiać nóżke jak jest w dużym rozkroku albo jak gdzieś nie może sięgnąć, fajnie to wygląda :cool2:

doris, miłego dzionka tobie też :*

No i wykrakałam :dry: u mnie właśnie leje :shocked2: ide ogarnąć mieszkanko zanim Ptysiek się obudzi i mi będzie w tym skutecznie przeszkadzał ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry