reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nice, Concita, Sivle, Nancy gratulacje suwaczkowe!

dobranocka, kochanie, nie martw się, nie załamuj. Jeszcze troszkę i Twój Wojtuś będzie z Tobą. Dbaj o siebie i staraj się nie męczyć. Wszystko będzie dobrze.
A co do dentysty, to całą ciążę leczyłam zęby i nikt mi nie zaproponował darmowego leczenia, haha!
monimoni, ja też miewam często bóle głowy, po babci, ale nie biorę na to nic. Może czasami paracetamol. Przyzwyczaiłam się już. Raz w życiu bóle mi przeszły - na czas ciąży.
uska, miłego urlopu. I oby mały zaczął jeść.
roxi, u nas w dwóch pokojach są dywany, więc takie siusiu na podłodze to by długo zostało, jakbym nie przyuważyła, hehe! A kojec mamy pożyczony od sąsiadki po jej synku, Olek swój ma "stacjonarny" u dziadków. Dobra rzecz, taki kojec.
mila, no to gratuluję wczorajszego godzinnego posta. ja właśnie też takiego piszę, na raty, pomiędzy butelką, a zabawą.
ika, ja też liczę na ładną pogodę w weekend, także trzymajmy kciuki razem :)
roxi, ja też mam tendencje do tycia. Będę musiała nieźle zastopować po skończeniu karmienia :). A po Tobie nic nie widać, chyba coś wyolbrzymiasz ;)
doris, wymień stary model na corvettę albo ferrari. Z opcją "kwiaty ", "sprzątanie", "prasowanie", "fajny sex" na pilocie.
dziulka, współczuję zapierniczu w pracy :(

O, Olek ma histerię. Ząbki, jak nic.

renata, to nieźle się strachu najadłaś. Ja też Olka znajduję w dziwnych miejscach, np. na półkach.
aniawa, współczuję nocek. Ja wczoraj miałam 1,5 godziny syreny wieczorem, a dziś o 5 rano pobudkę.
A teściów masz niepoważnych.
natolin, Tobie też współczuję nocki.

no dobra, Olek mi rękę urywa...

Dziulka, super filmiki! A daję sobie włosa uciąć (hehe :-p) że Leanderek wystartuje na czworaka za najdalej dwa tygodnie! Widzę że poszczególne etapy trwają u niej dokładnie tyle i w takiej samej kolejności co u Justyny, także kochana - jeszcze chwila i będziesz mieć w domu torpedowca a nie zołnierza! :-)
Efa, też byłam zdziwiona że mnie na NFZ policzyła. Ale miło zdziwiona. A ząbki po prawie 5 miesięcznej przerwie rosną u nas jak grzybki po deszczu! ledwo sie jeden wykluje już kolejny widać od spodem... :szok: :baffled:

Poczytałam o tym krążku pessar i wiecie co? Karen też go miała (na pewno pamiętacie Karen :-)) - spróbuję zrobić tak jak ona: iść do gina i sama zasugerować załozenie krążka. Ponoć mija stres związany z przedwczesnym porodem, a komfort psychiczny ma przecież ogromne znaczenie... A ta przyjemność bedzie kosztować 167zł. Wiec uważam ze warto.

No - idę smażyć placki ziemniaczane na obiad, bo M. wrocil głodny. Ja też :-)

Dziulka słodka ta Twoja córa! Taki śmieszek z niej mały! I jest na dobrej drodze do raczkowania! A podnosi już dupkę i buja się jak spaniel? Bo jak tak to jest już blisko! :-)
Efa mówisz, że Oluś maruderek? moja też dzisiaj marudzi, jak nie ona więc i może u nas ząbki idą :nerd:
dobranocka dobra decyzja z tym pessarem!!!:tak: ponoć jest skuteczny więc te parę tygodni dasz radę! A spokojna przy okazji będziesz!

no nie. wy znów tyle piszecie a ja nawet nie mam czasu dokładnie poczytać. Aga dzisiaj jakaś podmieniona. cały dzień płaczliwa, pół dnia na rękach siedzi normalnie jak nie ona. tera od ok 30 min jest lepiej bo nie zaplakała ani razu. normalnie dziś mi rąk brakuje
paolcia pytałaś o różnicę wieku więc Aga jest 4 miesiące starsza

Hejka:-)
sheeney super,że już jesteś:happy2:. Zdjęcia doszły?

happy w końcu przeczytam rano Twojego posta :tak:

dobranocka odpoczywaj i załóż sobie to"coś". Zobacz,już tak niewiele zostało. A twój spokój psychiczny jest jak najbardziej wskazany:****

makuc ciasto wygląda(ło) przepysznie:tak:. I wszystkiego najlepszego dla twojego D:happy2:

mamaagusi super,że spotkałaś się z siostrą:-)

doris :******** A na twojego J:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

sariska super,że juz wróciliście;-)

kroma cieszę się,że usg nic nie wykazało:-D

U mnie od wczoraj dzień jak co dzień. U mnie jest tak,że,jak widzę,że Franek zajmuje się sobą i zabawkami,to ja siup!do kompa:tak:. Ale młody,jak tylko widzi,że siedzę z jego"wrogiem"(kompem),od razu leci do mnie i nie pozwala na nic. Gryzie przy tym niemiłosiernie:baffled::shocked2:
Acha,mamy już 6 zęba:tak:.

Poza tym pogoda masakryczna(dziulka współczuję jeszcze gorszej:no:). Nie lubię takiej duchoty. Niech juz spadnie jakiś deszcz albo coś innego;-).

Zła jestem,bo zamawiałam ostatnie dwie książki dla Jakuba do szkoły. Dzisiaj napisali mi,że dostawa opóźni sie o jakieś 10 dni(brak w magazynie):wściekła/y:. Teraz będę latać po księgarniach i szukać podręczników:no::wściekła/y:. Bo nie mam nic ciekawego do roboty:baffled::baffled:

Właśnie gotuję sobie jajka,bo mam ochotę na świeży chlebek z jajkiem:-D. Coś czuję,że zjem kilka kromek:tak::tak:.

reklama
odnośnie chodzenia na piwo to ja PAOLCIA głównie z kolegami chodzę :-)
STRIP o 7 na spacer?? szacuneczek :-)
DOBRANOCKA uważam, że pomysł z tym krążkiem super, ale ten z robieniem obiadu, kiedy miałaś leżeć to już mniej...
EMILIAB gratki zęba!
u nas chyba też idzie kolejny, bo dopiero po zastosowaniu żelu mały usnął

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry