Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już:-)tylko szybko bo się cola wygazujehumorek u mnie podobny i przemyślenia też mam dzisiaj bardzo podobne, to nalej i mi![]()

bo pan Tyski ode mnie paszoł do ciebie;-)browarka u mnie niet więc trza se radzić inaczyjIda ojjj,ja też bym z Jasiem poromansowala,ale brak go u mnie(bo jest u ciebie;-)). Mi pozostaje wierny,będący zawsze i na każde zawołanie Pan Tyski;-)

), ale że on jutro na dniówkę to nockę biorę ja na wypadek takiej akcji jak wczorajsza
nie dociera do niego, że ona szybciej jemu zasypia
a mi musi sibata (maqc ;-)) wystarczyć :-(
powodzenia w przekładaniu Oli do łózeczka :-)
a cóż to za rowerek ? nowa fura Inki ? Mój to też ma takie podejście że dziecko niech siedzi tam gdzie kobitki 
i zazdroszcze piwka w męskim towarzystwie, bo ja to ostatnio tylko z kumplami mojego męża piłam a to nie to samo 
A myślałam że po wyjściu górnych jedynek chociaz przez chwile będzie spokój 
chyba do niego dołącze, dobrej nocy :*
Swoją drogą też lubię towarzystwo męskie ;-) i dobrze mi sie gada z chłopami, jednak nie wierzę w przyjaźń damsko męską. Przed slubem myślałam, że mam przyjaciela, jednak po pewnym czasie mu to nie wystarczyło.....chyba, że poprostu tak trafiłam! No i dupa z przyjaźni.