dziulka, dopiero teraz obejrzałam filmiki, ale ta twoja Leane jest rozkoszna, a jak z tobą gada, super
efa, kojec pewnie dobra rzecz, ale jak widze jak Patryk reaguje na siedzienie w łóżeczku poza snem to by się chyba u nas nie sprawdził

dzięki dzięki, po mnie nic nie widać, bo się dobrze maskuje

wiesz czarne wyszczupla i takie tam

a na serio to może nie jest to jeszcze jakieś mega widoczne ale niestety ja widze i wiem że ten stan się będzie pogarszał

dobra ale już nie marudze bo sama jestem sobie winna jak człowiek sobie nie potrafi odmówić różnych smakołyków
dobranocka, placki ziemniaczane mniam, ale to chyba mąż powinien robić a nie ty
mamaagusi, jak tak mam na codzień więc ciesz się że u agusi taki stan to wyjątek ;-)
emiliab, gratki ząbkowe dla Frania :-) a co do kompa to u nas też wróg numer jeden, Patryk odrywa się od wszsytkiego co robi i przychodzi mi miauczeń pod nogi
elwirka, fajnie że wózek twoja mama wam kupiła, my też się zbieramy żeby zmienić duży wózek na jakąś spacerówke ale ciągle coś. Może też zamówimy na roczek dla Patrysia :-)
makuc, super że spotkanie z jamochłonami do tych udanych należało :-) no i życze stosunkowo udanego wieczoru

nat, ja też o 7 chodze na spacery, ale wieczorem ;-)
Dzisiaj tak późno poszliśmy na spacerek ze względu na deszcz i burze które cały dzień się kręciły nad nami

a po deszczu super przyjemnie było, tylko te komary wrrr

Ogólnie to jestem mega zmęczona po całym dniu w domu z Pyśkiem, mąż wrócił też zmęczony i jakoś nam się gadka nie klei
edit.
ida, e tam słów się czepiasz

a zresztą to było do dorisa nie do ciebie przecież o! ja też raczej z tych "niefajnych" bo co jak co ale facet mi się udał

ale ciii

a zmowa faktycznie jakaś była, u nas bez przeciwbólowych się obyło ale mąż rano prawie gryzł

ale jak ja całą noc się nie raz męczyłam a on spał to było wsio ok

mnie tam zawsze spodnie cisły więc teraz żadna nowość ;-)i 4-ty miesiąc też u mnie grany jest jak coś obciślejszego założe

humorek u mnie podobny i przemyślenia też mam dzisiaj bardzo podobne, to nalej i mi