reklama

Październikowe Mamy 2010

Tupienoga najważniejsze że szybko udało się wykryć problem i miejmy nadzieję że skoro szyjka zamknięta to będzie ok. Faktycznie teraz bardzo ważne to leżeć, mam koleżankę która w tym samym tc miała taki sam problem z tym, że w szpitalu przeleżała miesiąc bez jakiejkolwiek możliwości wstawania i ruszania się (!) kąpiel i mycie głowy w łóżku, potrzeby fizjologiczne tylko na basen, ale przetrzymała ten miesiąc, wyszła do domu i dalej leżała i dotrwali szczęśliwie do 39 tc więc i Wam się uda tylko pamiętaj oszczędzaj się i będzie dobrze. Trzymam kciuki. A co do połówkowego to podaje link do strony z opisem co powinno być zbadane Poradnia USG Agatowa :: BADANIA USG rozwoju ciąży połówkowe 18-22 tyg. i 28-32 tyg.

reklama
Tupienoga- oj kochana trzymaj sie trzymaj!!! lez i sie nie ruszaj!!! dobrze ze wypuscili cie do domku, ale wszystkie prace domowe odloz na pozniej!!

Beta trzymam kciuki

Ja juz po intensywnym dniu ale jutro mam nie mniej intsywny. Naszczescie juz sie spakowałam wiec mam to z głowy.
Lekarz dał mi bez problemu zwolnienie do 7 lipca a w pracy szef za wyjatkiem ze ładnie wygladam nie powiedział nic złego. Troche mi szkoda mojej kolezanki bo ona ma całkiem sporo roboty. No ale coóż.

Dzieki kochane za kciuki. Na 100 % będzie syn!! Mam fajne zdjęcia,hi:-) I jedno piękne zdjęcie na 4D jak dzidziol pokazuje nam srodkowy palec:-) Jeszcze sie nie urodził a juz pyskuje.

Poza tym zdrowiutki. Miałam dośc dokładne usg, serduszko przebadane dokładnie- było w kolorach niebieskim i czerwonym. Nie wiem dokładnie o co chodzi ale najważniejsze że żadnych wad nie ma. Ogólnie synek ma 470 g i porównałam z usg Laury które było robione o tydzień później i ona ważyła wtedy 417g. Normalnie jakieś chłopisko mi rośnie;-)Termin porodu prawie sie nie zmienił bo na ostatnim usg wychodził 30 wrzesnia a teraz 1 pażdziernika ( wg OM 4 października). Pozdrawiam wszystkie mamusie i zyczę równie udanych wizyt:-)

Natolin przyjdzie czas i na Ciebie. Nic sie nie martw tym brakiem ruchów, napewno wszystko jest dobrze. Fakt ja ruchy odczuwam już od ponad 4 tygodni i ostatnio dość intensywnie ale z Laurą tez zaczęłam je czuć coś koło 22 tyg. A kiedy masz usg połówkowe? To już chyba czas.

Beata10 no to gratuluje chłopca. Jeszcze sie nie urodził a juz pokazuje swój charakterek.
Moja "córcia" jest dosc ospała czasem tylko dokopie. Ale jest dosc drobniutka i podobno bedzie mała. PRawdopodobnie jest tydzien młodsza niz sadze.

Beata10 no to gratuluje chłopca. Jeszcze sie nie urodził a juz pokazuje swój charakterek.
Moja "córcia" jest dosc ospała czasem tylko dokopie. Ale jest dosc drobniutka i podobno bedzie mała. PRawdopodobnie jest tydzien młodsza niz sadze.

Ja z Laurą miałam tak samo. Tremin wg usg miałam o 9 dni później niż wg OM i Laura urodziła się z wagą 3030. Teraz termin wg usg jest wcześniejzy o te 3 dni więc od razu widać że chłopak, mam tylko nadzieję że nie będzie zbyt duży.

hehe widze ze bedziemy miec dzidzi o tym samym imieniu. Bo ja od poczatku chce Laura. Maz tez był zachwycony imieniem dopoki lekarz mowił ze wyglada mu to na chłopca. Jak sie okazała dziewczynka to juz mu sie Laura nie podoba i chce Jasmin. I jak tu zrozumiec chłopa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry