reklama

Październikowe Mamy 2010

jeszcze sie z wami nie zegnam bo taxi dopiero podjedzie dopiero o 15.30.
Wczoraj w kinie dzidzia podskakiwała jak szalona naszczescie po godzinie sie zmeczyła i poszła spac. Mam nadzieje ze taka bedzie grzeczna w samolocie poniewaz dotychczas nie robiła problemów.
Kupie jej żelki hihihih

reklama
Hej dziewczyny!

Efa- gratuluje chlopaka:-) Sama chcialabym miec syna:-) Oczywiscie jak bedzie corka, to tez bedie super - byle bylaby/bylby zdrowa/y.

dawidowe - tylko nie siedz za duzo na sloncu :-) i pozdrow ode mnie te czesc swiata :-)

Nasz/a Walercio/cia tez fika koziolki, zwlaszcza rano i wieczorem. W piatek sluchalismy znowu bicia serduszka (mamy taki maly aparat) i innych kopniec. Ale to jest frajda!
Dzis boli mnie caly lewy bok i ciagle siusiam, czyba polozyl/a sie jakos krzywo i uciska pecherz :-(
Ide rozwiesic pranie.

Zycze wszystkim milej niedzieli!

e to turystyczne miasto jakby wieczne wakacje:)super a tak zapytam z ciekawości normalnie chodzisz sama po Hughadzie?boczesto tam wysyłam ludzi na wakacje ale mało kto wychodzi sam

oki dzięki będę mówić o tym klientom jeśli będą chcieli sami wypuścić się w miasto:)u nas leje masakrycznie a ty za kilka godzinek będziesz miała słoneczko:) tylko pozazdroscic ale najważniejsze ,że męża będziesz mieć przy sobie:)

w Wawie jest bardyo cieplo.Nie ma slonca ale tez nie pada. Bede sie zegnac i udaje sie w strone loniska. Jak tylko bede moga bede sledzic was na biezaco i cos pisac.

reklama
Hej dziewczynki. Ja właśnie wróciłam z komunii u chrześniaka. Najadłam się że hej :-) Było pyszne jedzonko, siostra w hotelu robiła. Fajne rajstopki sobie ciążowe kupiłam. Cały brzuszek był schowany w rajstopkach i gumka pod biustem więc mogłam dużo zjeść :-D Kiecuszke kupiłam zwykłą bawełnianą w Orsay`u, odcinaną i marszczoną pod biustem. Ładnie leży na brzuszku i rodzinka stwierdziła że już widać brzuszek (sukieneczka ładnie go podkreśliła). Stwierdziłam że nie będę wymyślała jakiś kiecek których później już nie założę, a w tej na co dzień można biegać. Buty kupiłam nowe na obcasiku, tylko że luźne są i z nóg mi spadały. Za miesiąc idziemy na ślub kuzyna i mam zamiar tak samo się ubrać, tylko muszę coś z tymi butami pokombinować, zapiętki przykleić czy coś żeby mi z nóg nie zjeżdżały.
Tamtą kieckę ciążową zwróciłam, teraz czekam na zwrot kasy.

U nas dzisiaj pięknie słonko świeci i jest gorąco. Wymarzona pogoda na komunię i spacerek potem, ale tak się najedliśmy że na spacerek już nie mamy siły :-D Ale wieczorem pewnie deszcz spadnie bo coś za gorąco jest i z daleka chmurki widać.
Oo mój maluch się przebudził i kopie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry