reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Beata10 dzięki!!! trochę mnie uspokoiłaś, bo generalnie wariuję... niecałe dwa tygodnie temu byłam u lekarza bez usg, ale tętno sprawdzane i było OK, następną wizytę mam we wtorek, też bez usg, ale jak posłuchałabym tętna to bym się uspokoiła... Natomiast na usg byłam ostatnio 12 maja i było wszystko OK, wszystko pomierzył itd jak na połówkowym, ale powiedział, że lepiej będzie widać za jakieś 4 tygodnie i idę 9 czerwca... Niby jestem pod stałą opieką lekarza, ale nie ukrywam, że zaczynam się porządnie martwić...

Natolin na pewno się doczekasz i nie stresuj się bo to nie jest dobre dla dziecka.
Moje maleństwo właśnie zapukało z brzuszka. Całe szczęście bo wczoraj jak mnie po południu zaczęło kłuć w boku to do teraz czuję. Całą noc brzuch mnie bolał ale nie tam gdzie jest maleństwo tylko chyba kiszki mi się skręciły. Nie wiem czy to gazy gdzieś się nagromadziły czy co ale bolało bardzo. Dzidziulek też wieczorem cicho siedział.

Beata10 Gratuluję syna!!! No to Gorzów obfituje w synów:-D:-D:-D. Rzeczywiście duży ten Twój chłoptaś. Mój będzie trochę mniejszy, ale pierwszego miałam dużego (3900), a ja byłam niewielkiej postury.
Pozdrawiam serdcznie!

Ja tak troszkę z innej beczki.
Życzę wszystkiego najjjjjlepszego z okazji imieninek każdej forumowej Madzi :-)

Beata10 Gratuluję syna!!! No to Gorzów obfituje w synów:-D:-D:-D. Rzeczywiście duży ten Twój chłoptaś. Mój będzie trochę mniejszy, ale pierwszego miałam dużego (3900), a ja byłam niewielkiej postury.
Pozdrawiam serdcznie!

Dzięki Emiliab:-)Szczerze mówiąc to wolałabym żeby duży nie był ( no i po kim..) bo ja raczej drobna jestem. A poród chciałabym lżejszy od poprzedniego:-D A jeszcze się śmialismy na usg że jakiś wybiedzony ten nasz synek( przy 4D tak to wyglądało) a on wcale nie taki chudy. Również pozdrawiam!

My właśnie wróciliśmy po "drobnych" zakupach w Ikei i wstepnie zaczęliśmy przygotowywać naszą sypialnię na malucha :) Zrobiliśmy miejsce na łóżeczko, komodę i jakąś niewielką półeczkę. Przy okazji przemeblujemy salon bo z racji pogody nie wypalił nam wypad do zoo, no ale ważne że sobota mija aktywnie :)

Hej kochane,
U mnie nadal trwa szok w związku z faktem, że moja Emilka okazała się Olkiem. Oczywiście niuniek już jest idolem całej rodziny, a mamusię to kopie jak prawdziwy Maradona ;) Przedwczoraj po raz kolejny moja mama wpadła w szał zakupów dla niego i kompletowała wyprawkę. Za to teściowa, jak to teściowa, wiadomo - niczego miłego nie wymyśliła. Zamiast po prostu pogratulować nam syna, stwierdziła jedynie, że "eee, chłopaki to szybko z domu uciekają, dziewczyna to przynajmniej trochę by przy rodzicach posiedziała". No po prostu pięknie :eek:

reklama
Efa nie przejmuj się najważniejsze jest dziecko i mąż a na końcu teściowa:)Gratuluję synka:))))
Dawidowe życzę miłego lotu:)
i Wszystkim mamusiom spokojnej niedzieli::)ja w pracy :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry