DZIULKA78
uzalezniona od BB
KANIA u Leane jest dzika zlosc jak zabiore jej zyrafke ze smoczkiem -jej dudusia kochanego to wtedy jape drze tak ze mozna oglupiec i placze od razu.ale reszta rzeczy to zlewka. jak cos chce dostac a nie daje rady to daje se siana.
KAHAA u nas jest zapeirdziel nietegi bo i na kasie czesto siedze, palety zasuwam (i to jest najgorsze), ustawiam promocje , dostawy, zwroty towarow, zamowienia itp. i szczerze mowie ze nawet jakbym miala pracowac za mniejsza kase i np jako kasjerka to ide w to, dla swietego spokoju. ze blisko domu- 3 minuty pieszo = nie place za paliwo 100 euro jak teraz.
serio jutro sprobuje dac z siebie wszystko. wiadomo ze jak mi zaproponuja malo godzin i ch... place to podziekuje i jeszcze sie przemecze i poczekam na lepsza oferte.
KAHAA u nas jest zapeirdziel nietegi bo i na kasie czesto siedze, palety zasuwam (i to jest najgorsze), ustawiam promocje , dostawy, zwroty towarow, zamowienia itp. i szczerze mowie ze nawet jakbym miala pracowac za mniejsza kase i np jako kasjerka to ide w to, dla swietego spokoju. ze blisko domu- 3 minuty pieszo = nie place za paliwo 100 euro jak teraz.
serio jutro sprobuje dac z siebie wszystko. wiadomo ze jak mi zaproponuja malo godzin i ch... place to podziekuje i jeszcze sie przemecze i poczekam na lepsza oferte.
a co do denerwowania się naszych maluszków to może faktycznie taki wiek, ale Patryk ma po kim być nerwuskiem niestety
Chciałabym żeby Ptysiek tak dobrze znosił żłobek jak twoja Oliwka 

.Noc fatalna- Amelka tyle razy się budziła i płakała,że już o 2.00 myślałam,że to rano.Dostała butlę i przysnęłysmy jeszcze,ale o 4.00 znów alarm.Wzięłam ją do siebie,w ndziei,że moze jak będe przy niej i od razu dam smoka/herbatkę,to będzie spała.Nic z tych rzeczy- jak tylko zorientowała się,ze jest u mnie na łóżku,to dalej harce wyprawiać.O 5.00 zrobiłam kolejną butlę i poszła do łózeczka.No i teraz jęczy tam...Pewnie katar jej przeszkadza- psiknęłam Nasivinem do noska,moze pomoże...Niestety,i nas dopadło jakieś dziadostwo- obie smarkate .No i tak to jest- a dziś miałam tyle planów " na ostatnią chwilę" i nie wie,jak dam rade po takiej nocce.Mam nadzieję,że zaśnie,to i ja jeszcze się prześpię.

.Niektóre laski naprawdę żałosne
- po raz pierwszy w życiu,a to 13 edycja,hehe