reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Kompletnie nie mam czasu na nic. W ciągu dnia Franek i Jakub mnie tak absorbują,że ciężko mi nawet w spokoju wypić kawę(więc piję ją "w biegu";-)). Wieczorem idę spać z kurami,czyli o 21.30-21.40 już śpię:szok:. A od 6 to samo. Dzisiaj też-Kuba ma na 10.45 do szkoły,a już od 6 nie śpi. Kiedyś zajął się sobą,a ostatnio nawet bajki chce oglądać ze mną przy boku... A wczoraj Franek odstawiał takie cyrki przy spaniu wieczornym,że już nie miałam siły. Nie spał skubany po południu i dlatego tak marudził...

Życzę wszystkim,którzy mieli suwaczkowe święto,samych radości, Artkowi dzisiaj gratki suwaczkowe. Za dziulkę kciuki będą zaciągnięte o 10.30. Dla wszystkich chorowitków zdrowia.

A TM też nie oglądam-nie oglądałam i nie będę oglądać. Absolutnie mnie to nie kręci-wolę włączyć TLC:tak:.

Buziaczki dla wszystkich,a zwłaszcza dla maqc ,która jako jedyna zauważyła brak mnie:*****

reklama
MAKUC widzisz jaki spostzegawczy mąż, zauważył, że nieposprzątane ;-)
ROXANNKA ale o tym alkoholu to ja tak nie tylko czasem myślę ;-)
MALA MI gdzie tam głupio samemu pić??
wczoraj widzę było jakieś zbiorowe oglądanie tv, a ja nawet nie wiem o jakim programie piszecie ;-)
DZIULKA trzymam kciuki!
HAPPYBETTI współczuję nocy! :-(
no i trzymam kciuki za szczęśliwy powrót
EMILIAB wszystkiego co najlepsze dla Kuby!!!!!!!!

jestem nie przytomna nie wiem jak się nazywam i gdzie jestem.Moje dziecko dało popalić w nocy okropnie.Czekam na ojczyma żeby mi system postawił w kompie,gdy to było takie proste to umiem sama,ale jeszcze coś gorszego sie porobiło dobrze żę jeszcze chodziaż mogę na forum popisać.Przepraszam za błedy.
Ika dołączam swoja beznadziejna teściową i współczuje.Zdrówka dla was
DZiulka kciuki zaciśnięte
Kaniadobrze że OLiwce sie podoba
Roxannka oczywiście zagłosowane[
Happy współczuje nocki,Kciukasy zaciśnięte
Emilabwszystkiego naj naj najlepszego dla Kuby
Sugar gratki suwaczkowe

Przepraszam że nie wszystkim odp ,ale nie wiem co bo nie myślę.Miłego dnia

witam

happy- zdrówka dla malutkiej, katar to dla mnie jak najgorsza sprawa u dzieci, jeśli chodzi o uspakajanie i usypianie, ciężko uśpić takie smarkające, co nie może oddychać przez nos.
sugar- gratulacje suwaczkowe.
emilia- następna co jej nie zauważają, nie martw się każda o tobie pamięta i już raz pisałaś, że masz dużo na głowie, rozumiem ciebie, bo mi też dzieciaki dają popić i popalić i spać nie chcą, wstają o 6tej, ciągle coś. Więc wpadaj kiedy możesz, ja na bank pamiętam o starej forumowicze. A co do TM, mnie też nie kręci ale lubię sobie popatrzeć na ładne nogi i się pośmiać z niektórych lasek, a co do TLC też lubię :)

Hello

Witam się z pracy :-). Wczoraj jeszcze miałam wolne (powód-targi na terenie , na którym znajduje się nasz biurowiec) i nie udało mi się być z Wami.
Lecę teraz nadrobic (może się uda zanim znów rozdzwonią sie telefony :no:).

witam porannie puki glizdusia spi:)

nocka chyba przespana bo malz wstal o 6.30 napompowal mloda(wczoraj zjadla malutko wieczorem i i tak sie dziwie ze nie obudzila sie o 2h), no i glizdunia spi dalej:)) wiec jap ije kawe, odhaczam sie na BB, czytam. udalo mi sie wygolic nieco brwi coby nie szumialo mi nad oczami jak chodze, walnelam juz makijaz:) maz pojechal zlozyc podanei o prace tez. ma wrocic najpozniej na 10h bo bym go chyba utlukla jakby zawalil.

HAPPY, ELWIRKA wspolczuje nocek.... moja jak biore do lozka to moge zapomniec o spaniu. dostaje wtedy powera i daje czadu:)

SUGAR gratusie dla Artusia:))))))

zauwazylam ze w robocie sie laski boja ze ja moge odejsc. ale... WALI MNIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam się i ja z rana ;-).U nas nocka super bez pobudek od 19 do 6.
Mały oczywiście udał się na drzemkę więc i ja mam chwilkę na BB oczywiście, a nadrobić
Was od wczoraj ojj ciężko było.Niestety nie dałam rady wczoraj popisać wieczorkiem, ale obiecuję poprawę i dzisiaj się zjawię;-).
Happy współczuję nocki, wiem co to znaczy katar mały miał go cały maj dopiero w szpitalu po inhalacjachmu przeszło.
Dziulka dołączam się i ja do trzymania kciuków. Co do pracy w sklepie to wiem coś o tej orce ;-).
MałaMi wcale nie jest głupio samemu pić heh.. ja jak nie miałam z kim to siadałam na BB i piłam;-) z Wami tzn. podczytując Was:zawstydzona/y:.
Kania dobrze ,że Oliwka ma apetycik tylko się cieszyć ;-)
Rysia właśnie dlatego do Was dołączyłam bo wiem, że jesteście najfajniejsze heh.. współczuję nauki.
Dawidowe życzę powrotu do zdrówka Tobie i niuni:tak:.Widzę, że nasze dzieci podobnie się rozwijają jak na wcześniaki.Mój też wygadany i sam się zajmie sobą i sam usypia tylko jeszcze nie chodzi sam.
Elwirka widzę, że i u Ciebie ciężka nocka może za to niunia w dzień będzie odsypiać ;-)to troszkę odpoczniesz.
Ika216 ja tez nie żałuję tylko tak sobie myslę, że mogłam to zrobić już wcześniej jak w ciąży byłam ;-)
ikaa29 dobrze , że teraz mamy już swoje skarbeczki ukochane, wyczekane, zdrowe:-) ta ciąza była dla mnie ciężka ale dzidziek wszystko mi wynagradza:-)
Sugar gratki suwaczkowe dla Arturka:-)
Myślę, ze jako tako Was nadrobilam no starałam się przynajmniej:-).
No to do później spadam domek odgruzować( chociaż nie wiem po co:confused2:):-D jak zaraz będzie to samo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry