reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
sarisa, dzięki :* ja w twoim konkursie próbowałam z każdego maila i już drugi raz się nie udało :no::-( a spotkanie chociaż udane? jeśli tak to warto było troszke nocki zarwać ;-)

happy,
dobrze, że chociaż troche dospałaś :tak:

Patryk spac nie poszedł i buszuje teraz po całym dużym pokoju, rozwalając zabawki ... poprostu fantastycznie :confused2:

witam. narazie nie mam czasu na czytanie ale postaram się później. Aga przeziębiona, z noska leci, kicha. na szczęście gorączki nie ma. wczoraj od położenia spać budziła się co chwilkę. małż już mówi, że może zęby i posmarowałam maści i zasnęła. mówimy napewno zęby. ale d....a. wstała bez zębów i z katarem okropnym....

Znów sobie posta skasowałam przez własne gapiostwo:angry::no:.No,nic...od nowa...:tak:
Strip- dzięki- kto jak kto,ale Ty wiesz,co znaczy niewyspanie...;-):***
Editek- no,ja widze,że Ty całkiem "nasza":tak:- w sensie AA;-):-D:-D:-D.
A co do picia w samotności,czyli przed monitorem,to nie mam nic przeciwko,ale...nie umiem:zawstydzona/y:- ja muszę mieć "żywe" towarzystwo:zawstydzona/y::sorry:
Emilka- wszystkiego naj dla Kuby:).Ja się zarzekałam ostatnio ,że nikogo nie wywołuję i choć czasem palce świerzbią,to jestem twarda:-D
Elwirka- witaj w klubie...oby komp szybko został postawiony na nogi- tez tak miałam niedawno...:tak:
Dziulka- strasznie jestem ciekawa,co Ci chce tamta kobitka zaproponować- oby coś lepszego:tak:.A mąż na pewno wróci na czas- przeciez wie,że to sprawa życia i śmierci(dla niego???,hihi).
Roxi- no,Amelka też właśnie robi to samo,co Twój Patryk teraz...a miałam porządki robić takie ostateczne...i kicha jak z armaty- ale to dobrze,nie musze czyścić nosa,sam się czyści;)
Mamaagusi- ja u nas też stawiam na zęby- kupy,katar- wszystko sie zgadza.Ale np. u nas to dłuuugo trwa,zanim coś wylezie...:(((- namęczy się dziecko...Widze,że u Was podobnie dziś w nocy było...:***

Ostatnia edycja:
Sugar buziaki dla Artiego!

emiliab sto lat dla Kubusia!

Editek witaj w naszym gronie :-)Widzę ,ze mamy dzieci w podobnym wieku :-)

mała_mi na zamknięty jeszcze nie doszłam , ale współczuję znów kiepskich relacji z teściową :-( a jeśli chodzi o dobranockę to przekaż jej jak mozesz ,ze ma się nie denerwowac ,ze wszystko będzie dobrze. Buziaki dla niej i maluszka w brzuszku.

happy dziś ten wielki dzień? Tzn małżyk wraca, nie? Zdróweczka dla was dziewuszki. No to skoro potwierdzilo się ,ze dziś wraca to mocno trzymam kciuki za szczęsliwą podróż.

Makuc czytam ,ze u Ciebie chwilowe nieporozumienia z Twoją 'gorszą' połową. U mnie podobnie.

Uśka zaskoczyłaś mnie tymi przedmiotami u Kuby. 2jezyki obce? Informatyka? On chodzi do prywatnej szkoły?

Strip Fajnie ,ze już ogarnęłaś się ze wszystkim. Powodzenia na ang.

Mamaagusi a gdzie Ty się wybierasz ,ze na walizkach siedzisz? Do siostry? Uuuu niefajnie ,ze Agulka tez chorowitka. Zdrówka dla niej.

Rysia i jak z tą nauką ? Udało Ci się zabarykadowac drzwi przed wizyciarzami?

Dawidowe jak się czujecie? Bo przeczytalam ,ze zaatakowało Ci ucho , a Laurita miala gorączkę.A może ten jej wybitnie płaczliwy humor to znak ,ze ją tez uszko boli?

Sheeney U Ciebie też niehalo z małżem? Ojjjj tulam mocno! A jak katarek Tomcia Jr.?

Kania tym płaczem Oliwci na pożegnanie to się nie przejmuj. Ja codziennie to słyszę od jakiegoś czasu jak wychodzę do pracy. Fajnie ,ze ma teraz taki apetyt, a co do picia to zawsze mozesz spytac tam w żłobku jak często daja jej piciu.

Kahaa współczuję atmosfery w pracy, ale gratuluję bo zdolniacha z Ciebie.

e-lona zdrówka dla dzieciaczków!

Roxi nie wiem co się wydarzyło u Ciebie i czym Cię małż zranil ale mam nadzieję ,ze szybko pójdzie po rozum do głowy i dla odmiany to on zacznie skakać koło Ciebie. Zresztą sobie tez tego zyczę. Głosik oddany.

Ika w kwestii porozumienia z teściową to wiem co masz na mysli. Jak ja mojej kiedys zwrócilam uwagę ,ze robi cos nie tak to się poryczala , w nocy podobno nie spala . Normalnie masakra :-(. Zamiast przyjąc do wiadomosci, dostosowac się i po sprawie.

Margerita brawa za nowe umiejętności Patryka.

Dziulka dziś masz tą rozmowę?! Trzymam mocno kciuki!!!!!

elwirka współczuje nocy i szybkiego naprawienia kompa

sarisa oj Tobie tez współczuję niewyspania. Może uda Ci się zdrzemnąć w ciagu dnia. A ten przeciąg Ci wybaczam :p mam nadzieję ,ze goście tym razem tryskali dobrym humorkiem i fajnie spędziliscie czas.

Co do Tap Madl to ja tam Krupę lubię , jest taka prosta , a nie gwieździ jak Anja Rubik. Niestety nie podoba mi się natomiast ta co z Pirógiem przygotowuje te dziewczyny na wyjscie (ta co brala udzial w poprzedniej edycji). Zupełnie się do tego nie nadaje i nie potrafi złapac kontaktu z tymi laskami. Mielcarz byla super, taka wygadana i w ogóle.

Jeśli chodzi o mnie ;-) to wczoraj bylam u kumpeli ,która spodziewa się dziecka. Zawiozłam jej trzy wielkie reklamówy ciuchów i wanienkę. Mam nadzieje ,ze jakaś kaska mi za to wpadnie.
Poza tym te dwa dni z Dorianem były super. Rany jak fajnie jest siedzieć w domku. Dodo już całkiem fajnie radzi sobie z chodzeniem i potrafi dojsc sam gdzie chce , nie patrząc już czy jestem w pobliżu zeby go złapac. Czasem jeszcze klapsnie na pupę , ale generalnie chodzenie sprawia mu niezlą frajdę. Cieszy się przy tym okropnie.
Wczoraj mialam w ogóle fajowy dzien . Taki pełen energii i już wiem , ze zawdzięczam to temu ,ze mój Dodo spal do 7mej z malutką pobudką. Wstalam mega wyspana :-) , a dziś już gorzej. Budzil się kilka razy i w koncu wyladowal u mnie w łózku , a to oznacza spanie na 'czuja' :-( . Takie spanie to nie spanie.

reklama
dorisku- widzę,że kolejna niewyspana....:***.Mój M. dziś po południu wyjeżdża(jak wszystko dobrze pójdzie- ma odebrać kaskę i jakies zakupy zrobić (standardowe winka i sery;p).Martwię sie właśnie,zeby ta durna Nathalie znów czegoś nie nawywijała,bo to do niej podobne- np. może sobie wyjechac i zapomniec,że miała mu zapłacić:////- ona tak w ogóle nie jest zła kobieta,ale taka nieogarnięta okropnie,że strach...).Tak więc spodziewam się go jutro.
no,dobra...czas się zwijać na razie- musze wreszcie coś zrobić
:szok::eek:

...no i nie dowiedziałm się,co to takiego te TLC

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry