ELWIRKA 25
Mamuśka
happy to jest stacja telewizyjna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cóż on znowu nawywijał ? mój pewnej kolejnej kiepskiej nocki, podczas jednej z pobudek Patryka, wkurzył się że ciągle wstaje do synka a ja śpię snem kamiennym i budze się raz na 15 razy ;-) jakbym to specjalnie robiła
więc mi powiedział, że to ja powinnam do niego wstawać bo moge się nie wyspać, wkońcu cąły dzień nic nie robie ... to tak w skrócie :-( niby już jest troszke lepiej ale nerwa mam na niego strasznego, zobaczymy co to bedzie jak za miesiąc wróce do pracy 

przedwczoraj wyszła jej prawa górna jedynka :-) Julka dziś obudziła się o 7 więc pospałam prawie 9 h ;-) O i taka jestem happy
poza tym chwalimy się, że od przedwczoraj moja Luluś jest posiadaczką kolczyków w uszkach
i wygląda jak malina!!!!!!
ale mam nadzieję, że to tylko kwestia przyzwyczajenia! 
będzie wesoło! 
Nie byłam... rota ma prawo trwać do 8 dni, a nie chcę, żeby Olek przy okzaji osłabienia biegunką złapał coś innego w przychodni. On jest radosny, je, pije, nie jest odwodniony, kupek mniej, tylko jeszcze płynna co mniej więcej trzecia...efa- a bylas z Olusiem u lekarza w sprawie tych kupek?