makuc
Fanka BB :)
ROXI łosz matko. To ile oni już te meble przesuwają? od niedzieli, tak?
poza tym widzisz - u Was ta dzienna męczarnia z Ptysiowymi drzemkami ma sens przynajmniej, bo u nas dłużej trwa bitwa o spanie, niz późniejsze blanocianie Aliczki
a podobnie jak i Wy Ptysia, kładziemy Młoda jak już ledwo na oczy widzi.
Poza tym to coraz więcej BB szkrabów nam chorować zaczyna :-( i to jest jeden, wielki, megawypasiony minus zmiany pogody na jesienną
poza tym widzisz - u Was ta dzienna męczarnia z Ptysiowymi drzemkami ma sens przynajmniej, bo u nas dłużej trwa bitwa o spanie, niz późniejsze blanocianie Aliczki
a podobnie jak i Wy Ptysia, kładziemy Młoda jak już ledwo na oczy widzi.Poza tym to coraz więcej BB szkrabów nam chorować zaczyna :-( i to jest jeden, wielki, megawypasiony minus zmiany pogody na jesienną

chyba nie moga się zdecydować na ustawienie ;-) no a z tym spaniem to u nas tez róznie 
Teraz siedzi i jęczy mi pod nogami, ostatnio tak się wycwanił że jak jęczy jak ja siedze przy kompie to go biore na kolana i odrazu się cieszy, mały szantażysta
na chwile zajął się długopisami i słuchawkami tatusia
Popłaciłam już rachunki a teraz zbieram się na jakiś spacer i po pieluchy bo zaraz Ptysiek będzie musiał w tetrach chodzić ;-)
no w szoku jestem, przecież jak on będzie miał 2 latka to ja sobie z nim nie poradze 

.