Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sugar to zazdroszczę bo ja może bym tak bardzo nie cierpiała gdyby nie podawane leki weflonem i masakryczna liczba ukuć. Już nie wiedzieli jak krew pobierać bo nie było niepokutych żył. Mimo proszenie weflon był dłużej niż 3 dni a co za tym idzie zakażenie. Potem otworzyła mi się rana więc było szycie od nowa i to na żywca. Jak by tego mało było to jeszcze dostałam biegunki i też 3 dni prosiłam o jakis lek. Wkoncu dostałam węgiel i mineło. Tak więc taki był pierwszy tydzień. W drugim było zdecydowanie lepiej. Dopiero niedawno rana totalnie się zrosła. Co śmieszne całe życie wszystko goiło się na mnie jak na psie, nigdy nie chodziłam na zwolnienia bo nie chorowała. W ostanich dziesięciu latach miałam tylko angine z powikłaniami i to zaraz poszczepieniu na grype. Nawet kataru Przyszła ciąża i normalnie mnie sypneło. Nie brałam nigdy leków przeciwbólowych bo nawet @ miałam bez wiekszych boleści. A teraz mam całe pudło leków zarówno swoich jak i Laury.