reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
margerrita no to właśnie jesień powinna zgromadzić tu więcej ludzióf ;-) latem każdy gdzieś latał, a to spacery, a to wyjazdy! Myślę, że dziewczynki zapracowane są poprostu, trza ogarnąć dom, dziecia, męża i jeszcze do pracy iść więc pewnie są zmęczone :-( od poniedziałku podzielę ich los i też pewnie bedę tu rzadziej :-(

Makuc a co powiesz na przebicie sobie samemu noska? ja to bym mogła nosić dużo kolczyków ale teraz to niestety nie możliwe, bo tak jak u Was moją pupilkę też bardzo interesują. Pępek też sama przebijałam dwa razy ale za każdym razem z czasem kolczyk sam wypadł więc chyba za płytko było. Niestety przeziębienie nadal mnie trzyma, męża też... poza tym gratuluję nadrobienia i napisania co nie co, będę trzymać kciuki z obronę D. na pewno da radę a Ty mu już powiedziałaś jaka dumna z Niego jesteś? Do 7 śpicie??? Wow, co żeś Ty swemu dziecku zrobiła że teraz tak piknie śpi???
Ika216 to zleć babciom robotę w kuchni a Ty na spacerki :-) ja tak właśnie zrobię ;-)
Sheeney jak to u Was nic ciekawego??? jak się czujesz??? Mama niedługo przyjeżdża to Cię odciąży troszkę :-)
Rysia każdy ma takie dni, nie pisz że jesteś jakaś wyrodna czy zła... bo taka nie jesteś, głowa do góry !!!
Efa depresji mówimy STOP, a tak szczerze to nie ma u Was żadnej poradni, gdzie skorzystałabyś bezpłatnie z usług tegoż specjalisty??? Ooo super, że Oluś jest już na mm :-)
Maregrrita ja tylko raz sobie przekłułam ucho i też nie żałowałam bo w sumie to bułka z masłem ;-)
Elwirka u Ciebie znów źle. tulam Cię mocno :***
Paolcia cóż za czarne myśli Cię dopadły, ze niby forum ma upaść śmiercią naturalną, no żesz Ty kobieto nie przeginaj... Przecież nie jest tak źle, zawsze może być gorzej :-) trzymam kciuki za wyspaną nockę.
E-lona zwolnij....i wyśpij się koniecznie !!!
Alicja z rana była i przepadła...

Ostatnia edycja:
a wyobrażcie sobie pępek przekłuty pistoletem do uszu!!!!
Tak.....dobrze to pamiętam....i całą noc którą przeryczałam z bólu bo ropa się zbierała, bo za dużo skóry było wzięte i pulsował mi cały brzuch! A najlepsze, że nie mogłam tego wyjąć bo było tak spuchnięte, że nie miałam jak! I o 5 rano wsiadłam w autobus, pojechałam do siory i mi obcęgami wyciągała!!!!! Ulga była nie do opisania, a ropy tone!!!! Mogłam przecież dostać zakażenia jakiegoś :szok:
No, nic było minęło, a zrobiła mi to moja starsza siostra fryzjefka ze swoją koleżanką kosmetyczką :szok: nie polecam tych pań :-D

Miłosz śpi (chyba wyczuł humorek swej mamuśki i poszedł lulu dla świętego spokoju),chata nie sprzątnięta,chłop w pracy,a ja....miałam wypić desperadosa ale nawet on nie sprawiłby mi dzisiaj przyjemności więc schowałam go do barku i się abstynentuje:-)

KANIA samej nos sobie przebić? :szok: że jak? że co? igłą? czy czymś innym jeszcze? ja bym pewnie zemdlała. Bo nawet z wyjęciem drzazgi z palca mam problemy. D. juz zdążyłam naslodzić tak, że mało co nie odleciał ;-) a Alicji codziennie środek nasenny daję. Jak chcesz to moge i Wam podesłać :-D:rofl2:
RENATA dałabys radę teraz znowu wyczyn z przebijaniem pępka powtórzyć? coś mi się wydaje, że biorąc pod uwage ile się goił juz raczej drugi raz tego nie zrobisz ;-)
PAOLCIA :szok::szok::szok: ale masakra.

nieeee no przerastają mnie te tematy odnośnie przekłuwania sobie czegokolwiek :rofl2:

reklama
witam wieczornie kochane moje !!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wasze kciuki dzialaja cuda!!!!!!!!!!

po poludniu zadzwonili do mnie i uslyszalam:

TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem przyjeta od 1 listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie pije driny litchi + smoothie banan truskawa i sie chyba urzne ze wjade pod stol!!!!:)))))))))))))))))))

jutro z rana wysylam list z dymisja do dyrusia :)))))))))))))))))))))))))) laski w robocie oglupialy jak im powiedzialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz dopiero bede je wqrwiac az popekaja ze zlosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry