MARGERRITA pocieszę Cię, że Alicja jakis czas temu tez ostry bunt krzesełkowy uskuteczniała i niedawno wszystko minęło także mam nadzieję, że i u Was tak będzie. Raport dopiero 0o 23 skończyłaś

współczuję.
RYSIA Ty zamiast wojować z chłopem i go wcześniej blanoć wyganiać daj mu łopatę i niech doły pokopie ;-)

onwtedy swoje emocje rozładuje a Ty na pewien czas bytować bez niego będziesz mogła i ok między Wami będzie.
ROXI ufff cieszę się, że w żłobku wszystko jak najlepiej! i oby tak juz zostało! a do spędzania tam 8h sie przyzwyczai. Zobaczysz. Zapewne na początku ciężko będzie - i Tobie i Jemu ale dacie radę. Wierze w to
RYSIA, EMIŚ buźki roczniakowe dla Waszych mężczyzn! i stooo lat stooo lat dla Nich!
HAPPY a Ty znowu o nieludzkiej godzinie posta pisałaś

ooo widzę, że i
ELIZABENNETT o podobnej porze posta wystosowała

z tym, że u niej to chyba "normalniejsza" godzina w tym momencie była?
KROMA to nic-mi-się-nie-chce to zdecydowanie wina nadchodzącej nieublagalnie pory roku plus zmęczenie materiału kwestiami innymi. oby jednak opcja odwrotna (megahiperwypasione pokłady energii się znaczy) szybko Cie "dopadła" i nie opuściła przez dlugi czas!
NAT widzę, że patent na dłuższe spanie znaleziony? super. i thx za wieści o
DOBRANOCCE :* kurcze myślałam, że może jest już "po" a ona do domu w dwupaku jeszcze wychodzi...
u nas ok, więc rozpisywać się nie bedę. O!