Witam
Rysiaczku i Emiliab Najserdeczniejsze życzonka i milion buziaków dla Waszych roczniaków!!!!
Widzę,że roczki i imprezy roczkowe pełną parą. My robimy za tydzień, a jeszcze nic nie mamy ustalone , ani miejsca ani cateringu , nawet torcik nie zamówiony. Ehhh doba jest stanowczo za krótka.
co z
dobranocką????? Wraca do domu? W dwupaku????
makucku nie miałam kiedy , także spoźnione gratulacje dla Twojego D. z okazji obrony. Pocieszyłaś mnie z tym krzesełkiem, bo mój Dorian też ostatnio ( a własciwie już od jakiegos miesiaca) obrazila się na krzesełko do karmienia. No ale skoro jest nadzieja to liczę ,ze mu przejdzie.
elizabenett wróciłaś! ;-) , super!!!! Trzymam kciuki za nowe stanowisko w pracy!
roxi pewnie pisałaś , ale jak wiesz ja troche w plecy z wiadomosciami na forum jestem. Jak Twój powrót do pracy? Jak sobie dajesz radę? Ptysiowi widzę (czytam) ,ze złobek pasuje. No to git
paolcia a jak Twój powrót do pracy? Julcia w złobku czy pod opieką babci?
sarisko tu na forum jeszcze Ci (a raczej Zuzi) nie pogratulowałam. Także mega gratki jej pierwszych kroczków a własciwie spacerków!
Emiliab Franiowi również gratuluję.
Alicja czytając Twoje posty o pracy łatwo z nich wywnioskować ile radosci sprawia Ci praca z tymi dziećmi. Jesteś WIELKA za takie podejscie i widać ,ze masz mega wspaniałe serducho.
Kahaa jak przeczytalam jak spałas ostatnio to chcialam się zamienic z Toba na tydzień dziecmi

, ale widze ,ze wszystko co piękne szybko się konczy .
happy małzyk już wyjeżdza ??? kurcze ale to przelecialo :-(
Dziulka współczuję problemów ze sprawami kobiecymi :-(. Mam nadzieje ,ze leczenie pomoze i obejdzie się bez zabiegu. Kiedy ruszasz do nowej pracy?
Efa dzieki kochana za propozycję ugoszczenia mnie ;-). Kto wie , kto wie.... :-) A co do kłopotów wychowawczych z 8-mio latkiem, to pocieszę Cię , ze ja żadnych z Mikolajem problemów nie mialam i wierze ,że z Dodem tez ich mieć nie będę. Tego się trzymam. A co do zakazów to u mnie jest jak u
kanii. Zdecydowanie niektóre rzeczy kuszą go bardziej niż inne.
onesmile trzymam kciuki za znalezienie nowej , fajnej pracy.
Rysiaczku super masz z tymi nockami :-). Mój Dorian tez ostatnio odrzuca cos mleko i niebardzo mi się to podoba . A napisz mi kochana co z tym egzaminem , bo jestem w tyle i nie wiem czy masz tą piątkę ?
Kroma, elizabenett łącze się z Wami , bo tez dziś mega leń.
Margerita ehhh nie ma to jak brać prace do domu :-(, współczuję siedzenia nad raportem do późna
ikaa przypomniałas mi wlasnie ,ze przed roczkiem muszę z włosami zrobic ... ehhhh kiedy ja na to wszystko znajde czas?! Udanej imprezki roczkowej.
Kania a jak Oliwia w żłobku? Mam nadzieję ,że podają jej już częściej butelke z piciem. Nie choruje Ci? A jak w pracy?
No i tyle udało mi się nadrobić. Niestety nie wszystko... ale zawsze coś ;-)