reklama

Październikowe Mamy 2010

aa to teraz rozumiem. Rzeczywiście skoro idzie na 1wszą drzemke o 11 to później nie ma szans na drugą. I przez to do końca dnia masz Marude w domu :baffled: oby ten sposób pomógł!

reklama
elwirka- albo obudź ją szybciej ja tak z Olką robiłam, ona mi szła na drugą po 16tej a wstawała czasem dobrze po 18 tej i nici ze spania wieczorem, albo budziła się wcześnie o 5tej, więc jej ta drugą skróciłam, wybudzałam ją po godzinie.

natolin-
mój nie posiedzi też w foteliku i z nami posiedzi chwilkę a też jak twój wędrówki ludów wokół stołu i podejdzie zje i idzie, moja Olka tak samo miała, dopiero jak miała z dobry rok to zaczęła sama jeść i siedzieć w foteliku, ale do tej pory jak jej nie posadzę przy stole to chce łazić z jedzeniem. Ma owsiki w tyłku.

ELWIRKA trzymam kciuki!!!
dziewczyny nie wiem czy to zrozumiecie, ale zazdroszczę DOBRANOCCE, że tak szybko się udało urodzić... Pisałam mi, że śmiga normalnie i nie czuje się jak po porodzie. Aż mi łezka zakręciła się w oku.

Natolin, ale tych tygodni z rozwarciem i ciągłej obawy nie było czego zazdrościć. To dobre samopoczucie dobranocki to na pewno nagroda od Boga za te wcześniejsze stresy :-)
Słuchajcie dziewczyny, ja jestem znowu szczerbata! Po raz trzeci wypadła mi plomba z jedynki i wyglądam, jak nie przymierzając Madonna sprzed lat ;-). Coś lub ktoś chyba chce, żebym została dłużej w Bydgoszczy, bo miałam zwijać żagle najpierw w miniony poniedziałek, potem jutro, a tu muszę zostać do poniedziałku do 16.30, kiedy to idę z reklamacją do dentysty.
Czekam na więcej Waszych wypowiedzi odnośnie, jak uczycie maluchy słuchać, że "nie wolno". U mnie klapa.

Witam wieczorową porą.

W ciągu dnia podczytywałam główny co by Dobranockę śledzić i co?przegapiłam najważniejszą wiadomość dnia nosz kurde...
Dobranocka gratuluję Ci kochana Wojtusia,wracajcie szybko do domciu.

A moja córcia się puszcza w sensie że mojej ręki już tak czasami nie chce,jak to fajnie wygląda:)

Sheeney gratulacje dla Tomcia.
Doris ale ty masz roboty w tej swojej pracy,matko że ten twój szef sam nie pomyśli o podwyżce dla ciebie,jakiś tępy on czy co?
Elwirka spokojnej nocki życzę,może się uda trzeba wszystkiego próbować.
Natolin zdrówka życzę

No to tyle narazie.Plan dnia wykonany,pranie farbowanie miasto zaliczone.W sobotę imprezka a ja wogóle nie czuje że coś ma być.Praktycznie nic nie muszę robić,jedynie salatkę ale to jutro i torta odebrać w sobotę,a resztę teściowa i pod tym jednym względem nie będę na nią narzekać ale tylko pod tym:-D

sheeney- sama zanim się oglądniesz będziesz miała swoje w objęciach, a Dobranocka świetnie się spisała, teraz tylko do domu powrót i żeby maleństwo było z tych śpiących dających mamie troszkę odpocząć, kurcze Dobranocka teraz to cię czeka podwójna robota, przypominam sobie jak ja wróciłam z Arkiem do domu i zdziwienie Oli i jej zazdrość.

reklama
A ja znowu tylko na chwilke. U nas całkiem nieźle, troszke się rozpisałam na zamkniętym ;-)

efa,
u nas też "nie wolno" "nie ruszaj" "nu nunu" ani grożenie paluszkiem nie działa :no: a jak podchodzi do niektórych rzeczy, które wie że nie wolno ruszać to z daleka już kręci głową na "nie" :-D a i tak swoje robi :confused2:

dorisku, jak ci ten twój szefunio podwyżki nie da, to osobiście się do niego wybiore :-p Ja moją nową-starą przygode z pracujowaniem zaczynam dopiero a właściwie już od poniedziałku :baffled: Przykro mi, że J znowu jakieś zmiany hormonalne przechodzi :-( dla Mikiego dużo zdrówka!!! a dla Dodusia całusków sto :*

paolcia, super, że wszystko tak ładnie wyszło z twoim powrotem do pracy :tak: To daje nadzieje i dla mnie :sorry:

sheeney,
gratki dla Tomusia pierwszych kroczków!

gratki suwaczkowe już wcześniej złożyłam :blink:dobranocce pogratulowałam :rolleyes2: i na więcej już siły nie mam ... wybaczcie, ale dzionek ciężki był, oj ciężki :happy2: Jeszcze zakupy od kilku dni codziennie robimy, a to do żłobka, a to do mojej pracy jakieś ciuszki muszke kupić bo w wyciągniętej piżamie nie wypada się pokazać ;-) o apteke też musieliśmy zahaczyć bo jak na złość wszystko naraz się skończyło :dry: Nie napisze ile kasy w każdym z tych miejsc zostawiłam :ninja2:

Dobrej nocki życze każdej mamusi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry