reklama

Październikowe Mamy 2010

Powiem wam,ze jakies mam ostatnio kiepskie nastroje,mam chwilowo dosyc tego miejsca,siebie,brakuje mi ostatnio cierpliwosci i nie wiem jak ja dam rade z dwojka,jak juz teraz nie mam czasu dla siebie i nawet jak mam isc do lekarza to nie mam z kim dziecka zostawic wiec Tomek musi jechac ze mna,do tego zapuscilam sie strasznie i jest mi z tym bardzo zle.do tego moje poczucie wartosci ostatnio tez gdzies blisko podlogi..:-( ogolnie jest mi zle:-(
Bylam u lekarza ,zalozyl karte ,ze bylo za pozno to musze przyjsc jakos z rana,zeby mi badania zrobili.No i tyle.Nastepna wizyta 17.10.Termin na 12.05.2012:-)

reklama
witam wieczornie. EFA mnie uprzedzila z tym sms od DOBRANOCKI:)) a powiem wam ze dzwonilam do niej i gadalam z nia!!!!!!!!!!!:)))))))))) mowila mi ze jakies dwie laski rodzily a ona weszla i poprosila ze ona tak szybciutko tylko myk myk. no i ona urodzila a te dwie jeszcze nie, mowila mi ze tylko 2 szwy miala i po porodzie sama se poszla pod prysznic :))) aparatka!!!!!!!!! jej maz podobno nie zdazyl wejsc jak ona urodzila doslownie minute sie spoznil! ogolnie nawet nie musiala przec bo Wojtus sam wyszedl:))) ja juz Wojtusia widzialam bo dostalam mms od niej:)))) fajoooowy dzidzius i taki ladny jakby juz tydzien mial:)))))) mowila mi ze zasuwa o wlasnych silach:)) fajnie sie gadalo tylko akurat polozna weszla i musialysmy przerwac gadke:)))

poza tym dzisiaj po poludniu poszlismy na spacerek zanim deszcz sie pokazal, wyhustalismy Leane, a po powrocie byly zawody: kto pierwszy do pilki: Leane czy kot! i ta glizdencja takiego speeda miala ze zanim kot sie zastanowil o co kaman to Leane juz przy pilce byla:))

dzisiaj uslyszalam nowe slowko: OTKO - oczko :)))) ogolnie gadulka sie jej zalaczyla na calego ze nawet z jogurcikiem w buzi musiala nawijac i jedzac kanapeczke tez ze az kawaleczek szyneczki jej zwisal z boku:) smiesznei to wygladalo:)))

ELWIRKA trzymam kciuki!!!
dziewczyny nie wiem czy to zrozumiecie, ale zazdroszczę DOBRANOCCE, że tak szybko się udało urodzić... Pisałam mi, że śmiga normalnie i nie czuje się jak po porodzie. Aż mi łezka zakręciła się w oku.
rozumiem NAT i to doskonale...
DZIULKA fajny avek ;-) miałam właśnie Ci na wiadomoco odpisać ale skoro na BB jezdeś to już nie budziem pisać tylko buźkam za info :)****

MAKUCIK dziekuje za kompliment:))) wlasnie sie ZYWCEM podniecam:))) mniam:))))

aaaa!!! zapomnialam wam pwoiedziec: Leane nauczyla sie sama polewac woda brzuszek i myc :))) chlapie sie woda i potem sie gladzi jakby sie mydlila:))))

spadam pod prysznic zanim usne nad piwkiem bo dzisiaj zem padnieta jakos a na FB musze pograc kolejna partie w mahjonga:)))

DZIULKA jak to się żywcem podniecasz? że co nim sobie robisz? hę? :-p

P.S sama na placu boju zostałam :confused::szok::-(

wogóle to gdzie MAŁA_MI? ma ktoś jakieś wieści od niej?

Ostatnia edycja:
MAKUC bo ty jestes stary zboczus:))

ja pisalam sms do MALEJ MI przedwczoraj i zero odzewu :(((( normalnie chyba po nia pojade!!:))) a swoja droga to jak zaczne nowa prace to pierwszy urlop po pol roku i od razu zapowiedzialam mezowi -przyjazd do POLSKI z LEane! i spotkanie z wami!!!!! kolo czerwca pewnie. na razie nic nei planuje ale duuuuzo wczesniej powiem kiedy co i jak coby nas bylo duzzzzzooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry