reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobranocka:-)- ależ cudny Wojtuś:))))-Dzięki,że nam go już pokazałaś:)*.Niech rośnie zdrowy ,piekny ,mądry i szczęśliwy:***
Makuc,dzięki za Twoje słowa w sprawie Maksia- miło wiedzieć,że rozumiesz moja niełatwą sytuację w związku z nim:***
...a co do "kabaretu",to mamy nagrany i czasem sobie odtwarzamy i wciąż tak samo się śmiejemy z siebie- widok M. w różowej baletowej spódniczce niezapomniany:))))!

reklama
Dobranocka piękny jest Wojtuś..............i jak go zobaczyłam to tak się szeroko usmiechnęłam, że moja mamcia pyta co zobaczyłam, że tak się śmieje....Witamy Wojutusiu
Idusia, Ulisia dla Michalinki i Marcelka zdrówka i wszystkiego naj naj naj z okazji 1 urodzinek :-)
Happy :*. |A co do Maksia to poki on sam nie zrozumie to Ty nic nie nie zdziałasz, ale jak piszesz już zrozumiał :-) tak więc trzymam kciuki za maturę i studia informatyczne.... a ja wrócę jak się skończy to wszystko ;-) i też tęsknie za Wami, że na bieżąco nie jestem ahhh ale nie można mieć wszystkiego :-(
Nat fajowo, ze urodzinki się udały

ciooo tu tak cichooo!!! ja wlasnei sie nawcinalam obiadku. Leane glodna byla jak wilk wp oludnie i mojej miksturki ( troszke kurczaka, troszke wolowinki, marchewa, ziemniak, por, fasolka szparagowa zielona) wciela chyba z 400 gram i serek i jogurcik i teraz spi. leb mi peka.... pogoda do bani ale jak nei bedzie padac to wyprowadze glizdusie na spacer:)))

a oto nowe slowa dzisiejszego dnia Leane:

- ALKA - pralka
- GEJKA lub KEJKA - lyzka

niedawno poprzymierzalam sobie spodnie bo wczoraj przez glupoy z Leane podarlam moje bojowki:(((( musze zamowic se nastepne bo je uwielbiam. pochylalam sie do malej a material cienki dosc i prrrrrrr podarlo sie na udach od srodka bo nei zajarzylam ze napiela sie nogawka... dupa ze mnie. przy okazji przymierzalam moje inne spodnie i w niktore wchodze (a dawno nie wchodzilam) a jedne nei wchodz mi na bebechu.

teraz zabieram sie mycie garow, kuchni, scieranie kurzy, mycie lazienki i podlogi bo w tygodniu to mi sie nie chce nic. dzis jak Leane wstanei to zmienie jej poscielke na swiezutka i jutro bedzie pranie.

Wpadłam tylko powiedzieć,ze zaraz brat z rodzinką będzie,w związku z czym końcże przygotowania:)- hehe,będę miała z kim winka się napić;).Do jutra (chyba,no,chyba,żebym jeszcze wieczorkiem zajrzała:))

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Michalinki - Idy i Marcelka - Ulisi z okazji ukończenia roczku.

Natolin cieszę się, że imprezka się udała, a co do Piotrusia nie dziwię się bo pewnie miał dużo wrażeń i dlatego się tak zachowuje, w każdym bądź razie u Nas tak było....a co do koleżanki to do szpitala na razie nie wróciła i mam nadzieję że nie będzie musiała.

Elwirka współczuję nocnych pobudek :-(

Dobranocka masz ślicznego synka - Wojtuś cudny chłopczyk :-) super, że już w domu jesteś i Justysia pomaga, troszczy się o braciszka.

Mamaagusi super że imprezka urodzinowa Agusi się udała.

Editek to dobrze, że pranie ogarnęłaś, więc teraz nic Ci innego nie pozostaje jak się często udzielać na BB :-)

Happy trzymam kciukasy za synka !!! Udanego wieczorku w miłym towrzystwie!!!

Dziulka super słówka, ooo nocka widzę że całkiem całkiem ;-)

Sarisa gratuluję koleżance synka !!! Niech zdrowo rośnie, a Ciebie nam tu brakuje !!!

Elizabennet to co z tym słonkiem i temp??? doczytałam o palcu współczuję :***

Emiliab ojej współczuję Franiowi guza na głowie, teraz pewnie wygląda jak moja córcia... cieszę się że imprezka się udała.

Roxannka jak samopoczucie??? tak profilaktycznie tulam Cię mocno:***

Aaa Makuc jak u Was tyle słonka to podeślij do mnie..., guzior Alutce znika??? Moja ma taką śliwę, że jutro trzeba będzie tuszować do żłobka heh. I bardzo mi się podoba Twój awatarek !!! W końcu mogę nacieszyć oko Twoją córcią !!!

Ogarnęłam, dziś samotna nocka...więc pewnie będę na BB, mam nadzieję, że ktoś dotrzyma mi towarzystwa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mój został u babci, zasnął jak kamień, żal mi go było budzić, też dzisiaj mega marudny jest, zęby mu idą, w sumie tuli się mruczy, wszystko go denerwuje popłakuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry