Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emiliab kieliszek i dwudziestka hmmm no miejmy nadzieję że nie będzie tak źle :-) podejrzewam że guzolek u Frania przybrał piękny kolor fioletu, u mojej to już fiolet z żółcią się miesza...
,czego jej niezmiernie życzę
Ja tez mam taką nadzieję,tym bardziej,że trzecią rzeczą był różaniec;-). A żółć u Oliwki jest oznaką zanikania kolorków,czego jej niezmiernie życzę
![]()

mam nadzieje, że zasnąć bede mogła a jak już zasne to że Ptysiek da pospać ;-)
i kciuki za mojego synka też trzymajcie żeby 8h w żłobku szybko i przyjemnie mu zleciało 
a teraz padam na pyszczek a za jakieś 6,5 godz. musze wstać :-(
A kolory na drzewach przecudne. Adas nawet sie przewiozl na karuzeli dzisiaj (takiej z konikami, tradycyjnej).
Narazie jeszcze na ogol sie slucha jak mu powiem "nie", a przynajmniej sie zatrzyma i popatrzy na mnie, jakby chcial sprawdzic czy mowie serio, hehe. Ale co to bedzie potem, nie wiem.
.
- dziewczynki ładnie się bawiły razem,a my sobie pogadaliśmy- jak zwykle niedosyt,bo musieli iść przed 20.00,wiadomo,jak sie ma dzieci...Po ich wyjściu szybko ogarnęłam sajgon w pokoju ,położyłam zmęczoną Amelkę (która standardowo po butli pałera takiego dostała,że jeszcze do 23.00 w łóżeczku szalała
).Z fotkami znowu dooopa,bo ...kupiłam nówki baterie do aparatu,coby i Amelki pierwsze kroczki i wszystko uwiecznić,no i okazało się,że w ogóle nie działają

.Coś pecha mam ostatnio co do uwieczniania...
.Co do gości i prezentów...cóż- dobrze,że przynajmniej mama i siostra stanęły na wysokości zadania i nie wyrwały sie z czymś bezsensownym
.Na poprawę humorku dla Ciebie anegdotka tak a propos;-):

.
.Ale fajnie już umie się bawić
).A co do mówienia "nie",to też ,niestety,doskonale już wie o co kaman i jak czegoś nie chce,to kręci główką i mówi"nie nie nie"- nic nie poradzisz....
- raczkowanie tuż- tuż
.
:***
Oliwia oczywiście popłakała się w żłobku... jejku mam nadzieję że ten ciężki okres minie... teraz oddam się pracy.