reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Natuś,pewnie,że jakoś tam znam Twoje poglądy życiowe i światopglądowe,co mi nie przeszkadza wcale lubić Cię i szanować:)!Każdy wybiera tak,jak mu serce dyktuje (i trochę rozum;))- to jest właśnie demokracja ,nie ma co się tym stresować...przez następne 4 lata;)))

Natolin zdrówka dla Was również, męża może do dr wyślij jak tak kiepsko się czuje !!! Ja Twoich poglądów w tym temacie nie znam ale szanuję każde zdanie i każdy wybór :-)

Ostatnia edycja:
hej
ja tylko szybciutko chciałabym złożyć spóźnione ale bardzo bardzo bardzo szczere życzonka z okazji 1-szych urodzinek Piotrusiowi Natolinki i Michalince Idusi:-)Żyjcie kochane dzieciaczki w zdrowiu,w szczęściu i bądźcie zawsze radością swych bliskich.Sto latek!!!:-):-)Zobacz załącznik 397167
A teraz składam najlepsiejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętujących roczniaczków Amelki Happybeti i Wojtusia Aniawy:-)
imagesCA6W1MID.jpgi również życze sto latek i wszystkiego najwyjątkowiejszego:-)

aaa i jeszcze raz chciałabym pogratulować Dobranocce ślicznego synka Wojtusia:-)

MIŁEGO DNIA:-)

reklama
Witam sie i ja :-) troche późno ale co tam ;-)

Natuś życze duuużoo zdrówka Tobie i Niuńkowi :*****

makuc współczuje małego marudera :***
u nas zimno tak, ze szok, w bloku grzeją ale u nas w mieszkaniu nie :confused2: próbowaliśmy odpowietrzyć ale nic nie dało. jutro mają do nas przyjść "fachowcy" ze spółdzielni. Zobaczymy jacy z nich fachowcy :/ a tak w ogóle to ja już sezon moherowych skarpet do łóżka rozpoczęłam :rofl2: :-D

ika kciuki za mieszkanko zaciśnięte :tak:

happy, aniawa, cass

mega gratulacje
dla Waszych maluszków!!!!

prezencik.jpg

roxi kciukaski mocno, mooocno zaciśnięte, bedzie dobrze :tak:

Idus mówisz, że małą dresiarę bedziesz miała :-p długopis? no no no to moga sobie z moją małą łapkę przybić :-) widzisz dwie nie tylko piękne ale i inteligentne dziewczyny mamy, ale to było oczywiste od początku - po takich mamusiach :-) :-D

emiś Franio to prawdziwy facet, wiedział po co sięgnąć :-)

happybeti napisał/a:
Z fotkami znowu dooopa,bo ...kupiłam nówki baterie do aparatu,coby i Amelki pierwsze kroczki i wszystko uwiecznić,no i okazało się,że w ogóle nie działają
no.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
.Coś pecha mam ostatnio co do uwieczniania...
współczuje :****

dziuluś ani sie obejrzysz a bedziesz miała nowego małego "czworonoga: ;-) gratki dla Leane :***

kania
współczuje guza Oliwci :***** jejku ktoś jeszcze guza miał i zapomniałam :-( tak to jest jak sie pisze z dzieciem za plecami bo oczywiście w trakcie było "opam, ooooopam" :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry