Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)
Jest już po wyborach więc czemu nie powinnaś???HAPPY wprawdzie nie powinnam tego pisać (chyba) ale ja właśnie na tą trzecią opcję głosowałam. I tak sobie myślę, że jakby Ci wszyscy którzy bali się "zmarnowanego głosu" właśnie na tego, na kogo chcieli zagłosowali to byłoby więcej niż trochę ponad 9% poparcia. Ale i tak się cieszę. Bo jest jakaś szansa (a że za 4 lata to się wytnie)
dodatkowo Alicja marudzi z powodu niewiadomojakiego i zaczynam mieć dosyć. A roboty mam full co by nie było (jak to w poniedzialek bywa niestety). Ech wiesz, teraz dopiero na 1000% rozumiem Twoje dylematy kiedy pracowałaś z Oliwką u boku. Bo moje wcześniejsze lekcje i konieczność przygotowywania się do nich to pikuś w porównaniu z tym co sie u mnie teraz dzieje. Mam mega wyrzuty sumienia, że nie mogę Alicji tyle czasu, ile bym chciała poświęcić, bo muszę pisać/ dzwonić itp. a ona miauczy mi nad uchem. buuu.
.Pocieszam się,że Maksio,mój brat,friend tez na III opcję głosowali