makuc
Fanka BB :)
niestety :-( także zdrówka i Wam i mojej Alutce życzę.MAKUC u nas też zimno :-( i co? Alutek ma katar? :-(
dokładnieNatuś,pewnie,że jakoś tam znam Twoje poglądy życiowe i światopglądowe,co mi nie przeszkadza wcale lubić Cię i szanować!Każdy wybiera tak,jak mu serce dyktuje (i trochę rozum
)- to jest właśnie demokracja ,nie ma co się tym stresować...przez następne 4 lata
))
więc NAT :** i kropka
;-)RYSIA, DORIS wrrr aleście przeciąg zrobiły. ja chę Was więcej czytać. A tu ooo

ALICJA oby "spec-majstrzy" coś na ten brak ogrzewania poradzili jutro! u nas jakies 2h temu łaskawie administracja grzać zaczęła. uff. nie zamarźniemy w nocy z tego wniosek ;-) poza tym SMACZNEGO. Nawet nie wiesz jakiej ochoty na pizzę mi narobiłaś

DOBRANOCKA ale Twoj Wojtuś jest cudny :* go ode mnie.
CAMBRIA 11 zębów? wow. Gratulacje dla Karolka. oo i dla IKI zębowe gratki też trzeba posłać co by je swojej kruszynce przekazała!

ELIZA w takim razie na zdjęcia bezfacjatowe czekam
z tymi odciskami to niezła paranoja widzę. Jeszcze kwestię wjazdu do USA mogę gdzieśtam próbować zrozumieć ale że w pracy taką praktykę mają?
no cóż - co kraj to obyczaj i to chyba nie wymaga dalszego komentarza, bo inaczej to bym inwektywami sypać zaczęła a to sobie jednak odpuścić wolę. Odnośnie PL sprawa wygląda mniej więcej tak:Partie polityczne - WYBORY.XAA.PL - Wybory Parlamentarne 2011
wybacz, że nie napiszę tego w poście tylko linka Ci bezczelnie daję ale za dużo tego

i tyle
od rana. ROXI łer ar juuu? ajm wejting for njus fromm juu 
;-)
Mój S się przeżarł i się biedaczek męczył ale to dobrze bo dziś kłótnia była (poszło o Małą ale w tej kwestii to my sie chyba nigdy nie dogadamy,bo mamy czasem inne poglądy na temat wychowania) i to miał chyba karę na zapas