reklama

Październikowe Mamy 2010

MAKUC u nas też zimno :-( i co? Alutek ma katar? :-(
niestety :-( także zdrówka i Wam i mojej Alutce życzę.

Natuś,pewnie,że jakoś tam znam Twoje poglądy życiowe i światopglądowe,co mi nie przeszkadza wcale lubić Cię i szanować:)!Każdy wybiera tak,jak mu serce dyktuje (i trochę rozum;))- to jest właśnie demokracja ,nie ma co się tym stresować...przez następne 4 lata;)))
dokładnie :happy: więc NAT :** i kropka :laugh2:;-)
RYSIA, DORIS wrrr aleście przeciąg zrobiły. ja chę Was więcej czytać. A tu ooo :crazy:
ALICJA oby "spec-majstrzy" coś na ten brak ogrzewania poradzili jutro! u nas jakies 2h temu łaskawie administracja grzać zaczęła. uff. nie zamarźniemy w nocy z tego wniosek ;-) poza tym SMACZNEGO. Nawet nie wiesz jakiej ochoty na pizzę mi narobiłaś :rolleyes2:
DOBRANOCKA ale Twoj Wojtuś jest cudny :* go ode mnie.
CAMBRIA 11 zębów? wow. Gratulacje dla Karolka. oo i dla IKI zębowe gratki też trzeba posłać co by je swojej kruszynce przekazała! :rofl2:
ELIZA w takim razie na zdjęcia bezfacjatowe czekam :-p z tymi odciskami to niezła paranoja widzę. Jeszcze kwestię wjazdu do USA mogę gdzieśtam próbować zrozumieć ale że w pracy taką praktykę mają? :eek: no cóż - co kraj to obyczaj i to chyba nie wymaga dalszego komentarza, bo inaczej to bym inwektywami sypać zaczęła a to sobie jednak odpuścić wolę. Odnośnie PL sprawa wygląda mniej więcej tak:
Partie polityczne - WYBORY.XAA.PL - Wybory Parlamentarne 2011
wybacz, że nie napiszę tego w poście tylko linka Ci bezczelnie daję ale za dużo tego :ninja2:

i tyle :szok: od rana. ROXI łer ar juuu? ajm wejting for njus fromm juu :laugh2::happy:;-)

reklama
joł gerls:P
jestem, a jakoby mnie nie było:P
młoda jeszcze walczy, teraz z tatusiem bo mi się cierpliwość już kończyła:/
po imprezce żyjemy, młoda też. miałam korki więc znowu większość dnia u babci spędziła... a jak płakała jak ją ubierałam a widziała że ja się nie ubieram... nikt mi nie powie że takie maluchy nie rozumieją co się dzieje... ehhhhhhh
ciągle zapominam napisać, ale uśmiecham się w myślach do wszystkich nowych zębolków i "pierwszokroczkowców":-)
boziu, czy to dziecię nie mogłoby w końcu zasnąć, litości!!!!!!!!!!

Bry dziewczęta ja tylko na chwilę, tyle się napisałam i dooopa wcięło mi a miałam tak opisane wszystko ładnie jak nigdy a zwłaszcza roczek Lenki.Więc w skrócie będzie.Zadowolona jestem i z impr i z prezentów.Długo nie było bo o 16 zaczynaliśmy a o 20 już nikogo nie było a Lenka i tak o 19 poszła spać a ja z nią.Tort super,jedzenie tez tylko że za dużo ale nie ja nad tym ślęczałam wiec mi to tito:-DMój S się przeżarł i się biedaczek męczył ale to dobrze bo dziś kłótnia była (poszło o Małą ale w tej kwestii to my sie chyba nigdy nie dogadamy,bo mamy czasem inne poglądy na temat wychowania) i to miał chyba karę na zapas:-DWódka oszukana jakaś bo nic mnie nie brała ale nie narzekam na to jakoś szczególnie.

Najlepsze Zyczenia roczkowe spóźnione ale szczere dla dzieciaczków Happybetti,Idy,Ulisi,Mili,Aniawy i jak o kimś zapomniałam to przepraszam.

chyba słyszę ciszę W KOŃCU!!!
a o stanie psychofizycznym moim niech świadczy fakt że spojrzałam na swoją liczbę postów i pomyślałam: "o! zaraz 3 tysiace mi strzelą!" ale spojrzałam jeszcze raz i sama siebie wyśmiałam:-p

IDA bosz :szok: że dopiero spać Misialinka pajszła? wspólczuję i nie dziwota, że nerwów do dalszego jej usypiania nie miałaś.
IKAA super, że imprezka udana! a % może za mało piłaś skoro nie "brały" :-D

IKA216 wielkie gratki ząbkowe!
MAKUC oby ten katarek szybko przeszedł!
IDUŚ współczuję zasypiania. a co do tego, że dzieci nie rozumieją to ja też myślę, że rozumieją. chociaż mój akurat jak przyjeżdżają po niego dziadkowie to się cieszy.
IKAA29 fajnie, że zadowolona z imprezy jesteś.

witam wieczorkowo znad kielicha winka musujacego i orzechow wloskich:))

najpierw dla Happybeti, Aniawy , Cass i Kruszynki - najpiekniejsze zyczenia roczniaczkowe dla waszych lobuziakow! niech wam rosna i was kochaja bez granic!!!!!!

u nas dzisiaj niezle. ja w pracy do 13h i padlam jak wrocilam.

DOBRANOCKA tego lauszka mam ochote zjesc!!!! ale bym go wyyycmokala!!!

mam wiadomosc od MALEJ MI bo sie pytalyscie i dzisiaj sama mi odpisala, ze teskni za nami, ze problem z netem miala i od srody chyba juz bedzie o ile ja przyjmiemy spowrotem wiec odpisalam ze jasne ze tak zeby wracala jak najszybciej. pisala tez ze dwa zeby Lukiemu ida ize ja gryzie:))

u nas jest tak:

- Leane dzisiaj zrobila dwa raczki, czesto na kolanka staje ale tez czesto zamiast ruszyc na co sie tak juz zanosi to pelzaczkuje.

-dzisiaj tez kolejne nowe slowo: LIZIU , miala w rece lyzeczke swoja z misiem i nieraz jej pytam "pokaz misia" i teraz nie wiem, chyba to mial byc MISIu nie LIZIU:) bo na lyzke mowi KEJKA albo GEJKA.

- dzisiaj tez jak ja szlam rozbierac do kapieli to cmoakalam ja po polikach a ona mnie pocalowala w poliko jak odkurzacz zasysajac:))) przypomina mi sie jak sie urodzila i mi ja dali to pierwse co to mnie uzarla w poliko!:)))

w koncu do nas wrocilo cieplo i slonce, z 12 zrobilo sie 22 wiec po mojej drzemce zabralam mala na plac zabaw i spacer. przy okzji wdepnelam do sklepu gdzie bede pracowac i trafilam na dyra i mu mowie ze z mojej strony bedzie ok ze zaczne tak jak sie umawialismy. pytal jak zareagowali na moja dymisje, a Leane w wozku patrzyla na niego "spod spodu" jakby i wschluchiwala sie co on gada:))) spojrzalam na Leane i mowie " to moj nowy szef kochanie" a dyro wybuchnal smiechem:))))))))

w sumie dzionek udany. w mojej obecnej robocie dzisiaj "szefowej" kazala se zrobic kawe i zniesc na dol:)))) hihihi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry