Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślałam że od rana bede ryczeć, a uroniłam tylko łezke jak juz odbierałam Ptyśka ze żłobka i to ze wzruszenia, że moge go przytulić
W pracy narazie luz, musze się wdrożyć od nowa i takie tam. Najważniejsze, że Patryk był bardzo dzielny, ucieszył się jak mąż go zaprowadził do żłobka, odrazu zaczął się bawić zabawkami
Z jedzeniem nie ma problemu ten mój mały głodomorek, troche gorzej ze spaniem ale godzinną drzemke miał więc najgorzej nie było ;-) Ogólnie ok, oby tylko tak zostało 
Przepraszam, że nie poodpisuje ale padam na pyszczek i już raczej powinnam w łóżku dawno chrapać 
kochane
Chciałam Wam tylko napisać,że podjęłam decyzję i rozstaje sie z mężem tak dalej żyć sie nie da....
:-( mam nadzieję, że podjęłaś tą decyzję po długich przemyśleniach.... :-( przykro mi, że jest aż do tego stopnia źle. A rozmiawiałaś ze ślubnym? Próbowaliście dojść do jakiegoś porozumienia? tulam. mocno.
brawa dla Was. Czyli wychodzi na to, że nie taki diabeł straszny! cieszę się ogromnie, że tak dzielnie ten pierwszy dzień przetrwaliście.

:***
:-)
.
- czyżby koniec "zeżartych " postów???No,zobaczymy:-)
Więc najlepsze urodzinkowe życzenia dla:
:***