ELWIRKA 25
Mamuśka
Makuc pomogła na dwa dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie że życiowy człowiek się trafił WRESZCIE! No i gratuluję Leanderkowi nowych słów! Niedługo Cię przegada ;-P
.
.A ja spadam palic w piecu,póki uwięziona
.Brrrr!U nas nadal okropnie...
hmmmMakuc pomogła na dwa dni
może po prostu Oli ma teraz taki etap i najzwyczajniej trzeba go przeczekać? ja do takich twardych nigdy nie należałam ;-) ale to może dlatego, że deszcz to dla mnie zło największe z możliwych (gorsze niż śnieg nawet). Więc w deszczowe dni wychodziłam z Młodą pomiędzy jedną a drugą zlewą albo siedziałyśmy w domu. Teraz jest jeszcze gorzej gdyż Alicja chce ciągle za rączkę chodzić a że szybko się męczy to potrafi np. iść, iść i siąść na tyłku nagle, więc nie wyobrażam sobie jak to teraz wyglądać będzie. Swoją drogą to u nas ostatnio na topie jest bunt wózkowy i nie ma zmiłuj - podczas spacerów takie ryki odchodzą, że głowa mała.Makuc ja przez długi czas byłam twarda i niezależnie od pogody z Pudziankiem wychodziłam i muszę teraz przyznać, że to było dobre i dla niego i dla mnie. Poza tym my nie mamy samochodu, więc w ogóle nie ma takiej opcji, by nigdy w deszcz nie wyjść
to teraz rozumimZ tym pisaniem chodziło mi o to,że ciężko zmienić kolor na inny,bo ten poprzedni wciąż się ładuje.

;-)
– nie potrafi załapać . Podobnie jak picie przez słomkę
No ale najlepiej jak faktycznie fachowcy do Ciebie zawitają i rozgrzeja conieco
Normalnie rozczuliło mnie to zdjęcie.
a guz żółty się robic zaczyna, więc etap schodzenia aktywny tylko...dzisiaj Mloda D. z lóżka rąbnęła
narzucałam inwektywani dzisiaj z rana tak że głowa mała